Neler Yeni

Razer deathadder v2 pro ve deathadder x hyperspeed arasındaki fark nedir

AMD Adam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Umutcan Togac
Bütçe
1500
kablosuz mouse a geçmek istiyorum aklımda razer var fakat başlıkta sorduğum gibi bu ikisi arasında ne gibi bir fark var hyperspeed olması neyi ifade ediyor ve başka bir mouse öneriniz var mı

bütçe 1.500 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,153
İsim
Murat Orhan
kablosuz mouse a geçmek istiyorum aklımda razer var fakat başlıkta sorduğum gibi bu ikisi arasında ne gibi bir fark var hyperspeed olması neyi ifade ediyor ve başka bir mouse öneriniz var mı

bütçe 1.500 TL
V2X Hyperspeed sensörü vasat fakat V2 Pro sensörü iyi ama çok ağır. Ajazz AJ199 veya XM1we öneririm bu fiyata.

AMD Adam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Umutcan Togac
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
V2X Hyperspeed sensörü vasat fakat V2 Pro sensörü iyi ama çok ağır. Ajazz AJ199 veya XM1we öneririm bu fiyata.
hocam şöyle diyeyim ağır olması benim için pek bir şey değiştirir mi bilmiyorum aşırı hafif olmasını istemiyorum hardcore fps oyuncusu değilim ama mesela cs2 çıkacak yakında onu baya bir oynarım bana gecikme yapmasın yeterli ağırlık hafiflik sorun değil ergonomik yapısı ve rahatlığı hoşuma gidiyor benim eller de baya büyük olunca kavisli yapısı çok hoşuma gitti ve biraz da razer set mantığıyla haraket ediyorum kulaklık mikrofon ve klavyem razer o yüzden bir yandan seti de tamamlamak istiyorum xd aradığım tek kriter gecikme olmaması kabloluyu bıraktığıma pişman etmesin

AMD Adam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Umutcan Togac
hyperspeed pilli
v2 pro dongle ile çalışıyor
sensör farklarıda var
v2 pro pilli değil mi ve genel olarak hangisi yukarıda arkadaşa verdiğim cevaba yakın şeyleri bana sunabilir hocam onları da söyleyebilirsen çok minnettar olacağım

selmantoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Selman Toz
ayrıca bende deathadder essential kullanıyorum ergonomosi çok iyi mouse çok hardcore düşünmüyorsan ağırlık problem yaratmaz v2 pro al geç üzülmezsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,153
İsim
Murat Orhan
hocam şöyle diyeyim ağır olması benim için pek bir şey değiştirir mi bilmiyorum aşırı hafif olmasını istemiyorum hardcore fps oyuncusu değilim ama mesela cs2 çıkacak yakında onu baya bir oynarım bana gecikme yapmasın yeterli ağırlık hafiflik sorun değil ergonomik yapısı ve rahatlığı hoşuma gidiyor benim eller de baya büyük olunca kavisli yapısı çok hoşuma gitti ve biraz da razer set mantığıyla haraket ediyorum kulaklık mikrofon ve klavyem razer o yüzden bir yandan seti de tamamlamak istiyorum xd aradığım tek kriter gecikme olmaması kabloluyu bıraktığıma pişman etmesin
Ergonomi ve polling rate olarakta Ajazz'ı öneriyorum hocam. GPX'in küçük hali birebir aynısı hatta aşağıdan bakabilirsiniz. 62 gram güzel bir ağırlığa sahip üstü elinizi yoracaktır zaten.
fe1a2bca3670f0c7514629df5d7df22c.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

V2 pro da olabilir eline hangisi uyuyorsa.

AMD Adam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Umutcan Togac
v2 pro da hyperspeed özelliği var mı?

1687958578838.png