Razer Deathadder V3 Boşluk Hissi

PunkiesT

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
156
Bu fareyi yeni aldım daha önceden ağır fare kullanmaktaydım Logitech G502'nin ilk versiyonundan oyun odaklı bir fare geçmek istedim. Kullanırken 1600 DPI bana daha uygun geldiğinde kullanıyorum. Ama neden sanki ara sıra boşluk hissi yaşıyor gibiyim. Bunun nedeni neden olabilir bu kadar hafif fare kullandığımdan dolayımı yoksa herhangi bir ayarmı yapmak gerekli?

Bu fareyi yeni aldım daha önceden ağır fare kullanmaktaydım Logitech G502'nin ilk versiyonundan oyun odaklı bir fare geçmek istedim. Kullanırken 1600 DPI bana daha uygun geldiğinde kullanıyorum. Ama neden sanki ara sıra boşluk hissi yaşıyor gibiyim. Bunun nedeni neden olabilir bu kadar hafif fare kullandığımdan dolayımı yoksa herhangi bir ayarmı yapmak gerekli?
Bende ağır fareden hafif fareye geçince olmuştu dpi düşür zamanla alışırsın.

Bende ağır fareden hafif fareye geçince olmuştu dpi düşür zamanla alışırsın.
Bilmiyorum ben genelde biraz hızlı kullanıyorum fareyi DPI düşürürsem hiç kullanamam gibi. Sanki fareyi kaldırıp temas etmiyor gibi sonra temasa devam edip öyle kullanıyormuşsun gibi hissettiriyor nasıl tarif edilir bilmiyorum. O arayı görmüyor gibi tam nasıl anlatabilirim bilmiyorum.

Geri