Neler Yeni

Yardım RAZER Viper 8khz VS Deathadder V2 VS Basilisk V3

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
aynı sensöre sahipse nasıl biri 8khz oluyor çok kafam yandı hocam deathadder mi daha ağır vipermi , viper daha çok hafif diye biliyorum yanlışlık yoksa
belirli seviyenin üstündeki sensörler arasında senin anlayabilceğin fark yok takılma bu kadar. viper daha hafif eline hangisi oturursa al geç bu kadar kafa yormaya gerek yok ikiside aynı markanın benzer kalitede ürünleri

shiinacim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Akın Cenikli
belirli seviyenin üstündeki sensörler arasında senin anlayabilceğin fark yok takılma bu kadar. viper daha hafif eline hangisi oturursa al geç bu kadar kafa yormaya gerek yok ikiside aynı markanın benzer kalitede ürünleri
model o nasıldır hocam

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül

shiinacim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Akın Cenikli
knk razer istememişmiydin iyice karıştırırım ben şimdi konuyu 😀
Mesaj otomatik birleştirildi:

link atar mısın hangi model o

hocam hafif mouse konusu açılınca aklıma geldi varlığı fiyatıda fena değilmiş sensörleri vesaire hakkında sizin bir bilginiz vardır umarım razerden kalitesiz bir sensörü yada malzemesi varsa almayacağım

knk razer istememişmiydin iyice karıştırırım ben şimdi konuyu 😀

link atar mısın hangi model o
başka markalara karşı değilim hocam ya sadece yazılım karmaşası olmasın diye dedim

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül

hocam hafif mouse konusu açılınca aklıma geldi varlığı fiyatıda fena değilmiş sensörleri vesaire hakkında sizin bir bilginiz vardır umarım razerden kalitesiz bir sensörü yada malzemesi varsa almayacağım
knk sensöre bu kadar takılma diyorum sana. bamf sensör ile focus+ farkını ayırt edebilcek misin. ayrıca malzemesi ve switchleri (omron 20m) razerdan daha dandik. yinede model o'yu severim o bütçedeki en iyi wireless mouselerden biri. bu arada bütçe ne ara 1200'e çıktı haste wireless falan al o zaman 🤣 şuan üşendiğim için detaylı bilgi veremicem.

shiinacim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Akın Cenikli
knk sensöre bu kadar takılma diyorum sana. bamf sensör ile focus+ farkını ayırt edebilcek misin. ayrıca malzemesi ve switchleri (omron 20m) razerdan daha dandik. yinede model o'yu severim o bütçedeki en iyi wireless mouselerden biri. bu arada bütçe ne ara 1200'e çıktı haste wireless falan al o zaman 🤣 şuan üşendiğim için detaylı bilgi veremicem.
peki wireless hafif en fazla 1300 mouse önerirmisin knk

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
peki wireless hafif en fazla 1300 mouse önerirmisin knk
piyasayı takip etmiyorum belki uyguna daha iyi şeyler vardır heralde benim 1300 liram olsa haste veya pwnage alırdım. masam geniş olsa endgame alırdım.

shiinacim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Akın Cenikli
piyasayı takip etmiyorum belki uyguna daha iyi şeyler vardır heralde benim 1300 liram olsa haste veya pwnage alırdım. masam geniş olsa endgame alırdım.
fazla kafa yoruyorum galiba sonuçta switchlerde sadece sayıdan ibaret şans işi birazda muhtemelen model o veya viper8khz alırım biraz düşünüp her ne kadar sayı olsada düşündürüyor 1200 lira verip 1 sene kullanmak üzücü olur yardımlarınız için teşekkür ederim son kez bi siz olsanız hangisini alırdınız diye soracağım

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
fazla kafa yoruyorum galiba sonuçta switchlerde sadece sayıdan ibaret şans işi birazda muhtemelen model o veya viper8khz alırım biraz düşünüp her ne kadar sayı olsada düşündürüyor 1200 lira verip 1 sene kullanmak üzücü olur yardımlarınız için teşekkür ederim son kez bi siz olsanız hangisini alırdınız diye soracağım
switchler sayıdan ibaret değil direk hissiyat, tepkime farkları var. bazı switchlerde kronik sorunlu oluyor double click, takılma yapabiliyor. mesela omron 50m(50 milyon) omron 20m(20milyon)'den daha kötü bir switch. razer setupum olsa viper alırdım çünkü elime uyuyor ama sorduğun çok ucu açık bir soru mouse en kişisel şeylerden birisidir.

Top Bottom