Neler Yeni

Razer Huntsman Mini Purple Switch 2232 TL (prime 2198 TL) Yurt Dışı

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven

mert1337

80+
Bu arada gümrükle beraber 2419TL. QWERTZ (Almanca) klavye ilk fotoğraftan sonraki fotoğraflardaki klavye düzeni yanlış. Yinede QWERTZ olması yararlı ö, ü gibi harfler var. Fiyat konusunda Razer bu klavye için aşırı saçma fiyat biçmiş içim acımasa 2.4k bu klavyeye verirdim...

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu arada gümrükle beraber 2419TL. QWERTZ (Almanca) klavye ilk fotoğraftan sonraki fotoğraflardaki klavye düzeni yanlış. Yinede QWERTZ olması yararlı ö, ü gibi harfler var. Fiyat konusunda Razer bu klavye için aşırı saçma fiyat biçmiş içim acımasa 2.4k bu klavyeye verirdim...
prime var mı? bende ödemeye geçince 2198 lira oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

amazon genelde yanlış bilgi ve foto girebiliyo özellikle yd ürünlerde büyük ihtimal alamancadır o

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Prime yok o yüzden yüksek çıktı galiba. Prime olsa bile o parayı vermezdim. 😅
zamanında claymore II ye 3200 lira vermiş biri olarak ben bile vermezdim :D gerçi kardayım ondan da neyse :ROFLMAO:

Top Bottom