csgo için?her türlü kraken TE tek geçerim. 7.1 den daha gelişmiş bir sistemi var, daha güncel , ses kalitesi aynı-daha iyi, müzik performansı çok iyi, ayrıca 120tl ucuz.
anakartım b450m s2h alphaya gerek yok benceCloud 2 yerine Alpha
csgo için bu kulaklıkların aşırı aşırı farkı yok ama kalan şeyler yüzünden kraken öneririm.csgo için?
Mesaj otomatik birleştirildi:
anakartım b450m s2h alphaya gerek yok bence
peki ya farklı bir anakart falan almam gerekir mi daha almadım b450 m s2h alıcamcsgo için bu kulaklıkların aşırı aşırı farkı yok ama kalan şeyler yüzünden kraken öneririm.
hayır zaten iyi bir ses kartı var kraken TE nin.peki ya farklı bir anakart falan almam gerekir mi daha almadım b450 m s2h alıcam
cs go için Cloud 2 kesinliklecsgo için?
Mesaj otomatik birleştirildi:
anakartım b450m s2h alphaya gerek yok bence
overratedc
cs go için Cloud 2 kesinlikle
Nope. Cloud 2 profesyonel oyunculariçin bir kulaklık. Şahsen cs go oynayıpta razer kraken te kullanan görmedim.overrated
razer sponsorlu takımların pro v2 ve TE kullanıyor. cloud 2 kullanan daha fazla tabi çünkü çok daha fazla biliniyor. ben şahsen ikisini de deneyip krakeni daha çok beğendim cloud 2 den eksi bir yanı yok hepsi artı hatta.Nope. Cloud 2 profesyonel oyunculariçin bir kulaklık. Şahsen cs go oynayıpta razer kraken te kullanan görmedim.
Ben cloud 2 tercih ederdim.Sizin görüşünüze de saygı duyarım.razer sponsorlu takımların pro v2 ve TE kullanıyor. cloud 2 kullanan daha fazla tabi çünkü çok daha fazla biliniyor. ben şahsen ikisini de deneyip krakeni daha çok beğendim cloud 2 den eksi bir yanı yok hepsi artı hatta.