Neler Yeni

Razer Kraken V3 mikrofon jak'ı çizildi ve çalışmıyor

1EiEN7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Can Güner
Tek başıma oyun oynarken mikrofonu kulaklıktan çıkartıp çekmeceye koyuyorum. Ama mikrofonu ararken çekmecenin arasına sıkışmış, kapağı kapattığımda jak girişi arada kalıp çizildi. Şu anda mikrofon çalışmıyor. 3 ay önce aldım ürünü garantiye götürürsem kulaklığı yanında isterler mi? Çiziği kendim bir şekilde halledebilir miyim? Rekabetçi oyunlar oynadığım için mikrofon olmasa da kulaklıkla en azından ses kasabiliyorum.

Ekler

• IMG_0431.jpg
    IMG_0431.jpg
    66.2 KB · Hit: 45

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,701
İsim
yusuf ecer
Tek başıma oyun oynarken mikrofonu kulaklıktan çıkartıp çekmeceye koyuyorum. Ama mikrofonu ararken çekmecenin arasına sıkışmış, kapağı kapattığımda jak girişi arada kalıp çizildi. Şu anda mikrofon çalışmıyor. 3 ay önce aldım ürünü garantiye götürürsem kulaklığı yanında isterler mi? Çiziği kendim bir şekilde halledebilir miyim? Rekabetçi oyunlar oynadığım için mikrofon olmasa da kulaklıkla en azından ses kasabiliyorum.
Razer garantisi genelde çok sıkıntılı ama dene.
- Kulaklık bozuldu
+ Geçmiş olsun
Şeklinde oluyor genelde :')

1EiEN7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Can Güner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Razer garantisi genelde çok sıkıntılı ama dene.
- Kulaklık bozuldu
+ Geçmiş olsun
Şeklinde oluyor genelde :')
Media markttan aldım götürünce onlar bir şekilde yapıyor ama para falan isterler mi bir de çizikten kaynaklı mı yoksa bükülme falan yok yani çizikte cidden küçük ama hiç bir cihazda çalışmıyor mikrofon

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,009
İsim
Murat Orhan
Media markttan aldım götürünce onlar bir şekilde yapıyor ama para falan isterler mi bir de çizikten kaynaklı mı yoksa bükülme falan yok yani çizikte cidden küçük ama hiç bir cihazda çalışmıyor mikrofon
Mahalle bilgisayarcısına gidiyorsun o kabloyu kesip yenisini ek yapıyor bitti gitti.

1EiEN7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Can Güner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yedekleri satııyor mu? Bulamadım da ben bir arkadaşım yedekleri satılıyor al demişti.

Top Bottom