Pekş hocam farkları nedirKraken tabi
V3 ü bilmem ama benim razer kraken x lite kulaklığım vardı hiç bir sebep olmamasına rağmen 2 ay sonra mikrofonu bozuldu malzeme kalitesi zaten çok kötü pedleri deriydi terletiyordu zaten kulaklığı kafama göre uzatıp alçalttığım yer kırıldı kablosu kopmadığı için güçlü yapıştırıcıyla yapıştırım 2 3 hafta kullandım ondan sonra öbür yerdeki uzatma yeri kırıldı kısaca çöp kulaklık hyperx cloud 2 ye geçtim V3 modeli nasıl bilmiyorum ama pek bir farkı yoktur diye düşünüyorum nede olsa aynı seriPekş hocam farkları nedir
Hocam razer x modeli kullandıktan sonra pro modeline yorum yapmak doğru olmaz çünkü çok farklı ürünlerV3 ü bilmem ama benim razer kraken x lite kulaklığım vardı hiç bir sebep olmamasına rağmen 2 ay sonra mikrofonu bozuldu malzeme kalitesi zaten çok kötü pedleri deriydi terletiyordu zaten kulaklığı kafama göre uzatıp alçalttığım yer kırıldı kablosu kopmadığı için güçlü yapıştırıcıyla yapıştırım 2 3 hafta kullandım ondan sonra öbür yerdeki uzatma yeri kırıldı kısaca çöp kulaklık hyperx cloud 2 ye geçtim V3 modeli nasıl bilmiyorum ama pek bir farkı yoktur diye düşünüyorum nede olsa aynı seri