Neler Yeni

Çözüldü✓ Razer Kraken V3 Pro mu BlackShark V2 Pro 2020 mi Hangisini Almalıyım

dlep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Muhammed Koçak
Bütçe
5500
Arkadaşlar bu iki kulaklığın arasında kaldım kraken de hypersense olması çekiyor biraz hangisini almalıyım.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,551
İsim
ismail

Genc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Faruk Efe Genç
Pekş hocam farkları nedir
V3 ü bilmem ama benim razer kraken x lite kulaklığım vardı hiç bir sebep olmamasına rağmen 2 ay sonra mikrofonu bozuldu malzeme kalitesi zaten çok kötü pedleri deriydi terletiyordu zaten kulaklığı kafama göre uzatıp alçalttığım yer kırıldı kablosu kopmadığı için güçlü yapıştırıcıyla yapıştırım 2 3 hafta kullandım ondan sonra öbür yerdeki uzatma yeri kırıldı kısaca çöp kulaklık hyperx cloud 2 ye geçtim V3 modeli nasıl bilmiyorum ama pek bir farkı yoktur diye düşünüyorum nede olsa aynı seri

dlep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Muhammed Koçak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
V3 ü bilmem ama benim razer kraken x lite kulaklığım vardı hiç bir sebep olmamasına rağmen 2 ay sonra mikrofonu bozuldu malzeme kalitesi zaten çok kötü pedleri deriydi terletiyordu zaten kulaklığı kafama göre uzatıp alçalttığım yer kırıldı kablosu kopmadığı için güçlü yapıştırıcıyla yapıştırım 2 3 hafta kullandım ondan sonra öbür yerdeki uzatma yeri kırıldı kısaca çöp kulaklık hyperx cloud 2 ye geçtim V3 modeli nasıl bilmiyorum ama pek bir farkı yoktur diye düşünüyorum nede olsa aynı seri
Hocam razer x modeli kullandıktan sonra pro modeline yorum yapmak doğru olmaz çünkü çok farklı ürünler

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,611
İsim
oğuzhan ege
V3 pro kullanıyorum çok güzel kulaklık. Başlarda sesleri garipsiyebilirsin sonradan alışıyorsun.

• Beğen
Reaksiyonlar: dlep
Top Bottom