Neler Yeni

Razer Mamba Elite vs Steelseries Rival 600

Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Samed ismail
Selamlar sizce hangisini almalıyım? Ütopyada şuan aralarında 70 TL fark var ikisinden birisini alacagım lütfen başka bir mouse önermeyin çünkü bu mouseleri alabiliyorum en hoşuma giden mouseler bunlar siz olsanız hangisini alırsınız?

DENI2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,983
İsim
Deniz
Steam
https://steamcommunity.com/id/HiDeniz
Discord
DΞNI2 ム#9844
Selamlar sizce hangisini almalıyım? Ütopyada şuan aralarında 70 TL fark var ikisinden birisini alacagım lütfen başka bir mouse önermeyin çünkü bu mouseleri alabiliyorum en hoşuma giden mouseler bunlar siz olsanız hangisini alırsınız?
etiketlemeyi unutmusum

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Doğan Işık
Bence herhangi bir mağazada ikisinide dene ağırlık boyut elde duruş vs. eğer öyle bi imkan yoksa steelseries daha iyi razer bi tık marka satıyo çünkü

utkuversus

80+ Bronze
SteelSeries'in Wireless versiyonu Rival 650 kullanmış biri olarak tavsiye etmiyorum. Kronik sorunlu modellerden ikisi de ve kauçukları çok çabuk aşınıp yapış yapış oluyor. Mamba Elite alabilirsiniz.

DENI2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,983
İsim
Deniz
Steam
https://steamcommunity.com/id/HiDeniz
Discord
DΞNI2 ム#9844
Bence herhangi bir mağazada ikisinide dene ağırlık boyut elde duruş vs. eğer öyle bi imkan yoksa steelseries daha iyi razer bi tık marka satıyo çünkü
çift optik var içinde agırlını degiştirebiliyorsun zaten yazılımsal olarak da gayet başarılılar

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Aynı soruyu birkaç ay önce ben de merak ediyordum. Şu anlık Razer Mamba Elite alacağım diyebilirim.

M.Tetik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Mustafa Tetik
SteelSeries Rival 600 gerçekten güzel bir mouse. Onu almanı tavsiye ederim.

Symbol

80+
Razer'ı genellikle RGB basıp duran bir firma olarak görüyorum.

SteelSeries Rival 600'ün bildiğim kadarıyla derinlik sensörü bile var, bu sensör siz elinizi biraz kaldırmanızdada çalışmasını sağlamakta. Size şöyle anlatayım, mesela FPS oyun oynamaktasınız ve mouse'u sağa doğru çevirirken kolunuz zorlandı ve tekrar ortaya alırız dimi? Bu sensör ortaya alırken mouse'un havaya kalktığını anlamasını sağlamakta. Piyasada başka derinlik sensörlü bildiğim kadarıyla bir tek SteelSeries Rival 650 (600'ün kablosuz versiyonu) var.

Son düzenleme:

eowarith

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Kaan ÇAVDAR
Rival 600 ün truemove3 sensörü gerçekten iyi iş yapıyor. Yukarıda arkadaşında anlattığı gibi sensör güzel. elde tutumuda insanı yormuyor. İlk rival 100 ile başladım sırayla çoğunu kullandım. Şuan 710 aldım. Kauçukları çabuk eskiyor denilmiş ama bu sizin malınıza çıktığınız sahiplikle de alakalı. Rival 100'ü belki 5 yıl kullandım hala kauçukların da aşınmayı geç tıkladığın yerde parmak izi bile yok. el temizliği burada önemli yoksa mamba da da aynısı olacaktır. Benim tercihim steelseriesten yana.

Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Samed ismail
Herkese teşekkür ederim Rival 600 alıyorum :D.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,657
Üyeler
168,334
Son üye
Top Bottom