Razer opus amerikadan getirttirme.

MehmetKlt

80+
Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar son zamanlarda kablosuz kaliteli bir kulaklık arıyordum Razer opus adlı kulaklığın Razerın kendi sitesinde 150dolardan 120 dolara düştüğünü gördüm ancak razer türkiyeye gönderim yapmıyor.Benim amerikada yaşıyan bir kaç tanıdığım var onlardan birinin adresine alım yapsam ve o kişi amerikadan kargo şirketiyle türkiyeye gönderim yapabilirmi.(Türkiyede kulaklığın fiyatı 2000 tl civarında). Bu konuda bilgisi olan varsa yardım edebilirse sevinirim.

Arkadaşlar son zamanlarda kablosuz kaliteli bir kulaklık arıyordum Razer opus adlı kulaklığın Razerın kendi sitesinde 150dolardan 120 dolara düştüğünü gördüm ancak razer türkiyeye gönderim yapmıyor.Benim amerikada yaşıyan bir kaç tanıdığım var onlardan birinin adresine alım yapsam ve o kişi amerikadan kargo şirketiyle türkiyeye gönderim yapabilirmi.(Türkiyede kulaklığın fiyatı 2000 TL civarında). Bu konuda bilgisi olan varsa yardım edebilirse sevinirim.
Vergi Ödersin Ya da Gönderen Öder

Peki kendisi yanında türkiyeye gelirken getirse gümrük ücreti veya vergi ücreti ödermi?
Kutusunu Çıkarırsa ya da tek ürün getirirse kendi kulaklığıymış gibi bir şey ödemezsin çantaya atsın getirsin

Kutusunu Çıkarırsa ya da tek ürün getirirse kendi kulaklığıymış gibi bir şey ödemezsin çantaya atsın getirsin
Peki razerın amerika internet sitesinden bir şey alırken ödemesi hakkında bir amerika kartına sahip olmak mı gerekiyor yoksa bir iş bankası kartıyla da ödeme yapılabilirmi bu konuda bir bilginiz varmı

Peki razerın amerika internet sitesinden bir şey alırken ödemesi hakkında bir amerika kartına sahip olmak mı gerekiyor yoksa bir iş bankası kartıyla da ödeme yapılabilirmi bu konuda bir bilginiz varmı
Maalesefki ,hayır.

Kartın yurtdışı alışverişe açıksa alabilitsin sıkıntı olmaz.

Geri