Eleutherios
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2
- İsim
- ElxanEsgerli
Merhabalar ikinci el 800 tl ye aldığım bir razer huntsman te klavye var. Sorunsuz çalşıyor fakat tek sıkıntısı anladığım kadarıyla adam 1 ve w tuşlarını çıkarmak isteyince switchlerin kenarında klavyenin ana kartı mı denir ne denir oraya geçen kısmını kırmış sonra bantla oturtmuş. Şimdi ben yeni switchler alırsam ve yerine takarsam sorunsuz yerine geçeceğini düşünüyorum. Bunun için razer red switch almam gerek de ama orjinal bir razerın kendi sattığı ürün bulamıyorum . Aliexpress de 2 dolara 4 tanesi satılıyor bunlar orjinalmidir almalımıyım? Bide almışken v2 red switchler mi almalıyım onlar uyumlu olur mu benim klavyeye?
Soru 1: yeni switch alarak bu sorunu çözeceğim doğrumudur?
Soru 2: aliexpressden alacağım switchler sorun yapar mi? Orjinaller mi? Performans kaybı yapar mı?
Soru 3: huntsman te birinci nesil red switchlerle geliyor v2 switchler alırsam uyumlu olur mu?
Soru 4: analog razer switchler alıp rappid triggerlı klavye yapa bilirmiyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Soru 1: yeni switch alarak bu sorunu çözeceğim doğrumudur?
Soru 2: aliexpressden alacağım switchler sorun yapar mi? Orjinaller mi? Performans kaybı yapar mı?
Soru 3: huntsman te birinci nesil red switchlerle geliyor v2 switchler alırsam uyumlu olur mu?
Soru 4: analog razer switchler alıp rappid triggerlı klavye yapa bilirmiyim?