Neler Yeni

Öneri Razer Seiren Mini Fiyatı Düşer mi?

AMD Adam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Umutcan Togac
Stoklara yetişemedim fakat 1 ay içerisinde 3 kere indirime girmiş bir daha girer mi bir bilgisi olan var mı
resim_2023-04-29_121751648.png

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001
Şimdi düşer bekle desek doların %10 artmayacağının kimse garantisini veremez :F:

AMD Adam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Umutcan Togac
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şimdi düşer bekle desek doların %10 artmayacağının kimse garantisini veremez :F:
hocam kur olayı değil de şu sıralar çok fazla aksiyona girmiş ürün yoksa az çok tahmin edebiliyorum ülkenin durumunu hatta seçimden önce fiyatı fark etmeksizin almayı düşünüyorum ama tekrar düşebilirse neden olmasın uygundan almak varken 300-350tlyi çöpe atmak istemem

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001
hocam kur olayı değil de şu sıralar çok fazla aksiyona girmiş ürün yoksa az çok tahmin edebiliyorum ülkenin durumunu hatta seçimden önce fiyatı fark etmeksizin almayı düşünüyorum ama tekrar düşebilirse neden olmasın uygundan almak varken 300-350tlyi çöpe atmak istemem
Fiyatla sürekli oynamalarından dolayı bu ürünü istedikleri kadar satamadıklarını düşünüyorum, bu yüzden tekrar düşeceği varsayımım var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,717
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom