Neler Yeni

RAZER SET DİZMEK MANTIKLI MI?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Çağrı Kılıç
Beyler ben yeni sistem toplayacağım ve valorant gibi FPS oyunları oynuyorum ve profesyonel oynamak istiyorum elimdeki kötü ekipmanlarla ve 60 hz ile bile immo 3 3k oldum ama artık yeni sistem ve ekipman toplayacağım sizce razer set dizmek mantıklı mı?

Düşündüğüm parçalar;
Mouse:Razer Viper Ultimate
Klavye:Razer Blackwidow v3 Mini
Kulaklık:Razer Baracuda X

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Burak Tutal
Ben mouse olarak önceden Razer Deathadder Elite kullanıyorum 3senedir hala bozulmadı. Şimdi Razer Deathadder v2 kullanıyorum indirimden aldım çok memnunum, şimdide Blackwidow v3 almak istiyorum. Razer kalitesinden şüphem yok gerçekten kaliteye önem veriyor marka. Razer kalitesine alıştığın zaman başka marka kullanabilmen zor geriye dönüşü yok. Ben başka mouse kullanamıyorum. İllaki istisnalar olabilir, üretim esnasında kargo esnasında sorun olabilir teknoloji işi şans işidir bu istisnalar marka kötüdür demek değildir, zaten markanın tek işi oyunculara çalışmak. Marka kesinlikle sağlam Bütçen varsa elbette dizilir.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
742
İsim
Furkan
Paran varsa set olmayada bilir diyosan logitech g pro superlight mouse logitech g pro klavye cloud 2 kulaklik. Istersen wireless olani istersen kablosuz olani benim yapmak istedigim de boyle birsey ama o kadar para versem mi vermesemmi onu dusunuyom

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Beyler ben yeni sistem toplayacağım ve valorant gibi FPS oyunları oynuyorum ve profesyonel oynamak istiyorum elimdeki kötü ekipmanlarla ve 60 hz ile bile immo 3 3k oldum ama artık yeni sistem ve ekipman toplayacağım sizce razer set dizmek mantıklı mı?

Düşündüğüm parçalar;
Mouse:Razer Viper Ultimate
Klavye:Razer Blackwidow v3 Mini
Kulaklık:Razer Baracuda X
Marka önemli değil, bütçe önemli, bütçeniz nedir ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,143
İsim
Burak Karadağ
Ben mouse olarak önceden Razer Deathadder Elite kullanıyorum 3senedir hala bozulmadı. Şimdi Razer Deathadder v2 kullanıyorum indirimden aldım çok memnunum, şimdide Blackwidow v3 almak istiyorum. Razer kalitesinden şüphem yok gerçekten kaliteye önem veriyor marka. Razer kalitesine alıştığın zaman başka marka kullanabilmen zor geriye dönüşü yok. Ben başka mouse kullanamıyorum. İllaki istisnalar olabilir, üretim esnasında kargo esnasında sorun olabilir teknoloji işi şans işidir bu istisnalar marka kötüdür demek değildir, zaten markanın tek işi oyunculara çalışmak. Marka kesinlikle sağlam Bütçen varsa elbette dizilir.
evet Razer müşterilerini asla pişman ettirmiyor. Ben de Deathadder V2 aldım süper ötesi bir mouse

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,946
Üyeler
164,935
Son üye
seriano
Top Bottom