Neler Yeni

Razer v2x 7.1 Nasil Aktif Edilir?

Basrii

80+ Bronze
Arkadaşlar ürün elime ulaştı fakat içinde çıkan kartta aktivasyon kodu için kazınan bir kısım yok. İzlediğim videolarda kartın üzerini kazıyıp uygulamaya giriş yapıyorlardı. Benim kartta sadece QR kod var. Hangi uygulamayı indirip bunu nasıl aktiflestiricem?

Y KRAL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Yasin Uzun
Arkadaşlar ürün elime ulaştı fakat içinde çıkan kartta aktivasyon kodu için kazınan bir kısım yok. İzlediğim videolarda kartın üzerini kazıyıp uygulamaya giriş yapıyorlardı. Benim kartta sadece QR kod var. Hangi uygulamayı indirip bunu nasıl aktiflestiricem?
kanka sanırım razer ın driverini kurman lazım

Y KRAL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Yasin Uzun
Hocam tamamda bir aktivasyon kodu çıkması lazım değil mi? Onu kazıyıp ücretsiz razer programını kullanıcam
evet kanka önceden çıkıyodu ama biryerden duydum nereden duyduğumu hatırlamıyorum ama sanırım artık içinden çıkmıyormuş razer kaldırmış artık razer ın sitesinde parayla alınacak galiba

Basrii

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet kanka önceden çıkıyodu ama biryerden duydum nereden duyduğumu hatırlamıyorum ama sanırım artık içinden çıkmıyormuş razer kaldırmış artık razer ın sitesinde parayla alınacak galiba
Hocam öyle saçma şey mi olur? Benim bildiğim bu özellik razer müşterilerine ücretsiz sunuluyor.

kanka sanırım razer ın driverini kurman lazım
dostum bu iki oldu lütfen bilgin olmayan konularda yorum yapma
Mesaj otomatik birleştirildi:

battle bundle mı aldınız

Ziya Enes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Ziya Enes
driver fln değil

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kulaklığın mikrofon olduğu taraftaki pedi çıkarıp razerin sitesinden ürünün seri numarasını kayıt edin, size kodu verecek

Ziya Enes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Ziya Enes
razer sitesine girin
hesap oluşturun
hesabınıza kulaklığı tanımlayın seri no fln isyito sonra 7.1 uygulamasını açın oradan razer id ile girin razer id niz razerın sitesind yazıyo şifrenizi girin tamamdır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,311
Üyeler
161,262
Son üye
2urbo
Top Bottom