Hesabınız işte kulaklığı kayıt edin hesabınıza, googleye razer id yazın çıkar.hocam razer id ne oluyor
Faturanın resmini çekin, ben öyle yapmıştım.hocam benden satın alma kanıtı istiyor. Ben bu ürünü hepsiburada dan aldım nasıl yapıcam?
E-fatura almıyor musun mail adresine?hepsiburada da fatura gönderiyor mu ürünün içinde? bende bu garanti kağıtları arena teknoloji filan birşeyler var
Bilmiyorum, ben teknosadan almıştım. Garanti belgesinde sizin aldığınız doğrulayacak bilgiler varsa garanti belgesinde olabilir, bilmiyorum.hepsiburada da fatura gönderiyor mu ürünün içinde? bende bu garanti kağıtları arena teknoloji filan birşeyler var
Farketmez ya. Kabul etmezseler garantiyi dene.hepsiburada e fatura filan kesiyor mu onu çekip atsam?
hocam faturayı çıkarttım pdf olarak ama fatura annemin adına razer hesabım benim adıma soyadlarımız aynı problem olur mu?Bilmiyorum, ben teknosadan almıştım. Garanti belgesinde sizin aldığınız doğrulayacak bilgiler varsa garanti belgesinde olabilir, bilmiyorum.
Bilmiyorum. Direkt ürünün sahibi olarak annenizin adını yazın.hocam faturayı çıkarttım pdf olarak ama fatura annemin adına razer hesabım benim adıma soyadlarımız aynı problem olur mu?
Attığım linkten seri numarasını yazın kodu isteyin.hocam ürün kaydedildi dedi şuan ne yapmam gerek?