Neler Yeni

Razer Viper mini nasıldır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
702
İsim
Miffy ツ
Arkadaşlar Razer viper mini almayı düşünüyorum.nasıl bir mouse 250 tl ye

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Ben olsam az daha koyup rival 3 alirdim veya razer deadther ama soylediginde gayet iyi

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Ben sipariş ettim itopya'dan ve gelmesini bekliyorum. Gelince inceleme konusu açacağım hatta :D. Sunduğu özellikler çok ama çok iyi. Yalnız elin büyükse tercih etmemen gereken bir mouse çünkü cidden çok küçük. G102 Prodigy ile aynı boyutta.

Dahası  
Reaksiyon skoru
702
İsim
Miffy ツ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben sipariş ettim itopya'dan ve gelmesini bekliyorum. Gelince inceleme konusu açacağım hatta :D. Sunduğu özellikler çok ama çok iyi. Yalnız elin büyükse tercih etmemen gereken bir mouse çünkü cidden çok küçük. G102 Prodigy ile aynı boyutta.
elimin boyutunu şimdi hesaplayamadım ama :) claw grip tutuşunda kullanıyorum mousu

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
elimin boyutunu şimdi hesaplayamadım ama :) claw grip tutuşunda kullanıyorum mousu
Orta parmağının en üst tarafından bileğinin çizgisine kadar ölçüp mouse ile karşılaştırıyorsun.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Benim 17 cm uzunluk, en olarak da 9 cm. Rocket Jump Ninja diye bir YouTube kanalı var, bu mouse'larla içli-dışlı birisi kendisi. Onun videolarında ve kendi sitesinde elinin boyuna göre mouse seçebiliyorsun :D.

Dahası  
Reaksiyon skoru
702
İsim
Miffy ツ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim 17 cm uzunluk, en olarak da 9 cm. Rocket Jump Ninja diye bir YouTube kanalı var, bu mouse'larla içli-dışlı birisi kendisi. Onun videolarında ve kendi sitesinde elinin boyuna göre mouse seçebiliyorsun :D.
tamam teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

benimde eşitmiş bu arada :)

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,606
Üyeler
167,685
Son üye
cadeem
Top Bottom