MIFFYamakopekismidegil
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 702
Arkadaşlar Razer viper mini almayı düşünüyorum.nasıl bir mouse 250 tl ye
elimin boyutunu şimdi hesaplayamadım amaBen sipariş ettim itopya'dan ve gelmesini bekliyorum. Gelince inceleme konusu açacağım hatta. Sunduğu özellikler çok ama çok iyi. Yalnız elin büyükse tercih etmemen gereken bir mouse çünkü cidden çok küçük. G102 Prodigy ile aynı boyutta.
Orta parmağının en üst tarafından bileğinin çizgisine kadar ölçüp mouse ile karşılaştırıyorsun.elimin boyutunu şimdi hesaplayamadım amaclaw grip tutuşunda kullanıyorum mousu
senin kaç?Orta parmağının en üst tarafından bileğinin çizgisine kadar ölçüp mouse ile karşılaştırıyorsun.
Benim 17 cm uzunluk, en olarak da 9 cm. Rocket Jump Ninja diye bir YouTube kanalı var, bu mouse'larla içli-dışlı birisi kendisi. Onun videolarında ve kendi sitesinde elinin boyuna göre mouse seçebiliyorsunsenin kaç?
tamam teşekkürlerBenim 17 cm uzunluk, en olarak da 9 cm. Rocket Jump Ninja diye bir YouTube kanalı var, bu mouse'larla içli-dışlı birisi kendisi. Onun videolarında ve kendi sitesinde elinin boyuna göre mouse seçebiliyorsun.
benimde eşitmiş bu aradaBenim 17 cm uzunluk, en olarak da 9 cm. Rocket Jump Ninja diye bir YouTube kanalı var, bu mouse'larla içli-dışlı birisi kendisi. Onun videolarında ve kendi sitesinde elinin boyuna göre mouse seçebiliyorsun.
Oley! O zaman senin eline de G102 Prodigy ve Viper Mini tam otururbenimde eşitmiş bu arada![]()