Neler Yeni

Razer vs Steel Series yardımınız lazım

Vuenx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Eren
Öncelikle merhabalar 2017 yılında aldığım steel series rival 110 faremin ömrünü tamamlaması ile yeni bir fare almaya karar verdim. Aradığım özellikler rival 110 elime tam oturuyordu onun civarında bir büyüklük ve dayanıklılık yani tıklama ömrü benim için temel iki kriter. 3 adet mouse arasında gidip geliyorum detayları ile bana bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim <3 Fareler:
Steel series rival 3
Razer viper mini
Razer deathadder v2 mini
(Başka mouse önerecekseniz lütfen fiyat bandı arttırmayın bütçe sıkıntım var)

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
Rival 3 var bende memnunum

Tyİlker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
İlker Koca
İlgilendiği Kategoriler
Çevre Birimleri, İç Donanımlar ve Konsollar
El boyutuna ve tutuş şekline göre tercih yapman daha iyi olur bence.Çünkü üçünün de performans olarak üzeceğini düşünmüyorum.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
@Nightmare837 ∆∆∆

Ben Rival 3 kullanıyorum kötü ürün benim için. 230 TL verip giriş seviye bir ürün kullanıyorum hissi verdi. Diğerlerinin kablosunu bilmiyorum fakat Rival 3 kablosu plastik. Kısaca ben beğenmedim Rival 3.

Vuenx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Razer deathadder v2 mini Chroma RGB Gaming seçeneği de aralarına eklendi kafalar karışık :(

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
Öncelikle merhabalar 2017 yılında aldığım steel series rival 110 faremin ömrünü tamamlaması ile yeni bir fare almaya karar verdim. Aradığım özellikler rival 110 elime tam oturuyordu onun civarında bir büyüklük ve dayanıklılık yani tıklama ömrü benim için temel iki kriter. 3 adet mouse arasında gidip geliyorum detayları ile bana bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim <3 Fareler:
Steel series rival 3
Razer viper mini
Razer deathadder v2 mini
(Başka mouse önerecekseniz lütfen fiyat bandı arttırmayın bütçe sıkıntım var)
Razer deathadder v2 öneririm. Alalı 1 hafta oldu çok rahat ve fps oyunların da baya bir fark yarattı. Tam bir f/p canavarı kesinlikle almalısın.

Vuenx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Razer deathadder v2 öneririm. Alalı 1 hafta oldu çok rahat ve fps oyunların da baya bir fark yarattı. Tam bir f/p canavarı kesinlikle almalısın.
deathadderin elimi büyük olacağını düşünüyorum Razer deathadder v2 mini Chroma almalı mıyım sence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,841
Üyeler
163,562
Son üye
nexiusxd
Top Bottom