Yardım Razer yetkili servisi istanbulda nerede

Ellerinde gerçekten stok yok mu? Mediamarktta stok yoksa teknik servisin yapabileceği bir şey yoktur :(
stok yokta ürün yazılımsal hata benım yapacagım bir şey yok ki iade verdikleri fiyat 1300 tl şimdi 1300 e o mouse gibi fare alamıyorum

stok yokta ürün yazılımsal hata benım yapacagım bir şey yok ki iade verdikleri fiyat 1300 tl şimdi 1300 e o mouse gibi fare alamıyorum
Ürünün stokta olmaması çok şanssız bir durum olmuş hocam sizin için :(
Çok üzüldüm.
Ürün stokta yok ama neden stoklara gelmiyor?
Çok eski bir ürün değil ki sonuçta...

Ürünün stokta olmaması çok şanssız bir durum olmuş hocam sizin için :(
Çok üzüldüm.
Ürün stokta yok ama neden stoklara gelmiyor?
Çok eski bir ürün değil ki sonuçta...
üretim durmuş dediler yarın darlayacam ürünün üstüne kondular ses seda yok hiç razer bir daha beleşe versinler almam öyle soğudum gider logitech veya diğer markalar alırım en azından servisleri iyi.

Beyler Hepsibura'da üzerinden razer barracuda x aldım satıcı EOSMARKT ürün ses açıp kısma yerin de temassızlık var 1 kere yolladım kendileri yapıp yolladı 1 ay geçmeden tekrar aynısı oldu başka yere verme imkanım var mı acaba? Bu satıcı yetkili servis mi kendisi yaptı
Razer ürünlerin ithalatçısı ve üreticisi olarak Bilkom geçiyor. Bilkom merkez şubedir fakat Türkiye'de Razer firmasının yetkilis servisi Providyo Teknik Servistir. Bunlar entegreli çalışırlar yani birbirleriyle bağlantılıdırlar dolayısıyla.
Satın aldığınız ürünü nasıl satıcı tamir edebiliyor o nasıl oluyor anlamadım?

Razer ürünlerin ithalatçısı ve üreticisi olarak Bilkom geçiyor. Bilkom merkez şubedir fakat Türkiye'de Razer firmasının yetkilis servisi Providyo Teknik Servistir. Bunlar entegreli çalışırlar yani birbirleriyle bağlantılıdırlar dolayısıyla.
Satın aldığınız ürünü nasıl satıcı tamir edebiliyor o nasıl oluyor anlamadım?
Bende anlamadım bize yollayın servisimize gönderelim dedi ğrün geldi kendileri aynı zaman da teknik servisi varmış ve bir çok elektronik ürün satıyorlar anlamadım gitti

Beyler Hepsibura'da üzerinden razer barracuda x aldım satıcı EOSMARKT ürün ses açıp kısma yerin de temassızlık var 1 kere yolladım kendileri yapıp yolladı 1 ay geçmeden tekrar aynısı oldu başka yere verme imkanım var mı acaba? Bu satıcı yetkili servis mi kendisi yaptı
bendede v2 var ses açma kısma yerınde sorun var nereye gondercez bunu

bendede v2 var ses açma kısma yerınde sorun var nereye gondercez bunu
Aynı sorun bende de var destek alabileceğin bi servis bulamadım aldığın yer tek çare oraya ulaşman gerek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,116
Üyeler
175,164
Son üye
Xanthuss
Geri