Sence niye böyle oldu yani Rockstar bu bilgisayardan tonla para kazanan şirket ve oyunlarını hep PC'ye çıkaran şirket neden RDR 1 de böyle yaptı hadi madem özel yapacaktın ikinci oyun da konsola özel olsaydı ilk oyun yok ama ikinci oyun pcde var saçmalık.Olabilir, imkansız bir olay değil zaten ama Rockstar'ın böyle bir şey yapacağını pek sanmıyorum.
Hikaye oyunu sonuçta 30 FPS de yeter ama 1070'im varken gider RDR 2 oynarım napayım ilk oyunuGTX 1070 30 fps alıyor ya şaka gibi resmen
Yani mekaniklerin günümüze uyarlanması lazım çoğu oyuncuya eski gelip oynayamayacak.Remaster veya Remake yapılmazsa gelmez, Rockstar gibi bir firma günümüze göre güzel olmayan mekanikli oyunu çıkarmaz.
Bana 30 fps yetmiyor hikaye oyunu bile olsa, gözüm alışmış yüksek fpslere 30 takılıyor gibi geliyor bana.Hikaye oyunu sonuçta 30 FPS de yeter ama 1070'im varken gider RDR 2 oynarım napayım ilk oyunu
Arkadaşlar bu oyunun PC'ye gelme ihtimali var mıdır sizce ? Malum RDR2 oynayamıyorum en azından RDR 1 oynamak isterdim. Sonuçta ikinci oyunu bilgisayarda var ilk oyunu yok bi de Rockstar oyunu Sony'nin kendi firmalarından da değil. Bir de Horizon'un PC'ye gelmesiyle umutlarım da arttı. Sizce gelir mi ?
Bana 25 üstü yetiyor durumumu sen düşünBana 30 fps yetmiyor hikaye oyunu bile olsa, gözüm alışmış yüksek fpslere 30 takılıyor gibi geliyor bana.
Baştan çıkarmamaları hata zaten. Koskoca Rockstar niye portlamadı ki PC'ye. Halbuki daha çok kazanırdı.Xbox 360 ve PS3 e çıkmış olan RDR1 gelmez onu portlamakla uğraşmazlar ama RDR1 Remake olabilir diyorlar o zaman PC yede gelebilir.
Çıkmaz orjinal olarak boşuna beklemeyinArkadaşlar bu oyunun PC'ye gelme ihtimali var mıdır sizce ? Malum RDR2 oynayamıyorum en azından RDR 1 oynamak isterdim. Sonuçta ikinci oyunu bilgisayarda var ilk oyunu yok bi de Rockstar oyunu Sony'nin kendi firmalarından da değil. Bir de Horizon'un PC'ye gelmesiyle umutlarım da arttı. Sizce gelir mi ?
o ne yaGTX 1070 30 fps alıyor ya şaka gibi resmen
hocam ben sanandreasda fps kilidi açmadan oynayabiliyorum sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorumBana 25 üstü yetiyor durumumu sen düşün
Mesaj otomatik birleştirildi:
Baştan çıkarmamaları hata zaten. Koskoca Rockstar niye portlamadı ki PC'ye. Halbuki daha çok kazanırdı.
Beklediğimden değil ya sadece merak ettim.Çıkmaz orjinal olarak boşuna beklemeyin
FPS kilidini açarsan oyun bozuluyor çünküo ne ya
hocam ben sanandreasda fps kilidi açmadan oynayabiliyorum sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum
Yanlış oldu kapatmadan yazacaktım 80-90 seyrediyor zatenBeklediğimden değil ya sadece merak ettim.
FPS kilidini açarsan oyun bozuluyor çünkü
hocam benim bilgisayarla 20 fps falan alırım o zaman.Bana 30 fps yetmiyor hikaye oyunu bile olsa, gözüm alışmış yüksek fpslere 30 takılıyor gibi geliyor bana.