-Akın Taşkan-
80+ Silver
Dahası
epicte kuponla 140 TL
Evet yama mevcut sağolsun ekipler. Rockstar olarak mevcut yamayı oyuna eklemek bile varken adamlarda yaprak kıpırdamıyor.Oyunu alıp Türkçe yama kurma gibi bir şey yapabilirmiyiz ?
onu epicde bedava vermişlerdi sanki almıştım ben15 dk önce control aldım oyyy oyyy bari biri controlün hikayesini yazsın anlamadım bir şey
200tl lik olanı alırsanız hem single player hem de online oynanabilir.Evet bende onu demek istemiştim
online için de var türkçe yama ban yokaynen hocam o zaten görevimiz
Mesaj otomatik birleştirildi:
online kısmında ban yerizde normale kurulur hocam muhtemelen
Ciddimi GTA 5 ban yiyioduk bunda nasıl yemiyoruzArkadaşlar
200tl lik olanı alırsanız hem single player hem de online oynanabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
online için de var türkçe yama ban yok
Makine çevirinin özel olarak yaptığı yama var online için. Ban konusunu bilmiyorum ama herkes o yamayla oynuyor yayıncılar falan da.Ciddimi GTA 5 ban yiyioduk bunda nasıl yemiyoruz
Öyle bişey varsa muq olur en azından dilimizde online oynamak yaniMakine çevirinin özel olarak yaptığı yama var online için. Ban konusunu bilmiyorum ama herkes o yamayla oynuyor yayıncılar falan da.
Epicten çok çektim knk ordan oyun moyun almam ben berbat launceri indirdiğim kurduğum oyunların hatasıyla uğraşmak felan çok kanser bı yerepicte kuponla 140 TL
Epic beleş yapmıştı keşke o zaman alssydın hikayesi konusuna gelitsek youtubedan aratabilirsin ama yine anlamazsın hikaye yokmuş gibi düşün pat küt vur15 dk önce control aldım oyyy oyyy bari biri controlün hikayesini yazsın anlamadım bir şey
He birde control amazonda da ücretsiz verilecekmiş iade et istersenEpic beleş yapmıştı keşke o zaman alssydın hikayesi konusuna gelitsek youtubedan aratabilirsin ama yine anlamazsın hikaye yokmuş gibi düşün pat küt vur