Monaarch 80+ Bronze Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 606 Dahası Reaksiyon skoru 174 İsim Ömer 12 Haziran 2021 #1 Oyunda nerdeyse yüzde elli ilerlemiştim. Oyundan çıktım sonrasında elektrik gitti geldi oyuna girdiğimde oyun tamamen sıfırlanmıştı kayıtlı bölümden vs çıkmıyor bu kaydı nasıl geri getirebilirim acaba
Oyunda nerdeyse yüzde elli ilerlemiştim. Oyundan çıktım sonrasında elektrik gitti geldi oyuna girdiğimde oyun tamamen sıfırlanmıştı kayıtlı bölümden vs çıkmıyor bu kaydı nasıl geri getirebilirim acaba
BIGGZ 80+ Bronze Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1,504 12 Haziran 2021 #2 Internetten kayıt dosyasının nereye kaydedildiğine bak, silinmişse g.o
Monaarch 80+ Bronze Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 606 Dahası Reaksiyon skoru 174 İsim Ömer 12 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 BIGGZ yazmış: Internetten kayıt dosyasının nereye kaydedildiğine bak, silinmişse g.o Devamı için tıklayın... Ordada yok gitmiş tamamen nasıl oldu anlamadım
BIGGZ yazmış: Internetten kayıt dosyasının nereye kaydedildiğine bak, silinmişse g.o Devamı için tıklayın... Ordada yok gitmiş tamamen nasıl oldu anlamadım
BIGGZ 80+ Bronze Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1,504 12 Haziran 2021 #4 Monaarch yazmış: Ordada yok gitmiş tamamen nasıl oldu anlamadım Devamı için tıklayın... Başınız sağolsun, oyunu tekrar oynamak yerine oynanmış save dosyası indirebilirsiniz belki fikir vereyim dedim
Monaarch yazmış: Ordada yok gitmiş tamamen nasıl oldu anlamadım Devamı için tıklayın... Başınız sağolsun, oyunu tekrar oynamak yerine oynanmış save dosyası indirebilirsiniz belki fikir vereyim dedim