bende almak istiyorum steamde indirimde ama kararsızımOyuna tekrardan bir şans vermeyi düşünüyorum oynayan arkadaşlar varmı acaba ?
pcPS PC ?
bilmiyorum ki hocam alırım almasına da aklımda kalan şey ingilizce olması türkçe yama var ama sanırımhocam alın bence elinizde bulunsun derim bir gün arkadaş ortamında olursan tekrardan almak zorunda kalmazsın
pc
Mesaj otomatik birleştirildi:
bilmiyorum ki hocam alırım almasına da aklımda kalan şey ingilizce olması türkçe yama var ama sanırım
PS PC ?
başta zaten kendim hikayeyi bitiririm tek basıma sonra arkadaslarla girerim oyun hakkında bilgim pek yok ytden inceleyip bir şey yapıcam artıkTürkçe yama online için geçerli değil diye biliyorum fakat youtube üzerinde eğitim çeken adamlar var öğrenirsin dert olmaz o
Mesaj otomatik birleştirildi:
PC
alırken onu soruyormu nasıl lan hem online hem hikayeyi almıyormuyuzvalla ben sadece online modunu aldım bendeki mallık işte
alırken onu soruyormu nasıl lan hem online hem hikayeyi almıyormuyuz
hocam bi steame baksanıza 150tl suan onu alsam bir sorun çıkar mıyok normal oyunu alırsan online yanında geliyor ayrıetten birde sadece online versiyonu var millet oynasın diye bende mal gibi gidip sadece online versiyonunu aldım tabi bilmiyordum orası ayrı konu
Sorun çıkmaz. 150tl olan RDR2 isimli normal paket. İçerisinde hem online hem hikaye modu mevcut.hocam bi steame baksanıza 150tl suan onu alsam bir sorun çıkar mı
Normal RED DEAD REDEMPTİON 2'yi alırsan içinde online de geliyor ama RED DEAD ONLİNE'yi alırsan sadece online'ye girebilirsin. Hikâyeden mahrum kalırsın.hocam bi steame baksanıza 150tl suan onu alsam bir sorun çıkar mı