T tanayyy 80+ Katılım 8 Aralık 2023 Mesajlar 6 Reaksiyon skoru 0 8 Aralık 2023 #1 normal rdr 2 story girerken atmıyor ama rdr 2 online girince bikaç saniye sonra hiçbir uyarı vermeden oyun kapanıyor
normal rdr 2 story girerken atmıyor ama rdr 2 online girince bikaç saniye sonra hiçbir uyarı vermeden oyun kapanıyor
angel_eye 80+ Silver Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 3,085 Reaksiyon skoru 1,273 8 Aralık 2023 #2 tanayyy yazmış: normal rdr 2 story girerken atmıyor ama rdr 2 online girince bikaç saniye sonra hiçbir uyarı vermeden oyun kapanıyor Devamı için tıklayın... Evet oyunu bozmuşlar biraz. Ben de yaşıyorum bu durumu, sistemim imzada. Oyun zaten hilecilerden geçilmiyor ortalık karışık Rockstar gta6 yaparken diğer oyunlarını unutmuş
tanayyy yazmış: normal rdr 2 story girerken atmıyor ama rdr 2 online girince bikaç saniye sonra hiçbir uyarı vermeden oyun kapanıyor Devamı için tıklayın... Evet oyunu bozmuşlar biraz. Ben de yaşıyorum bu durumu, sistemim imzada. Oyun zaten hilecilerden geçilmiyor ortalık karışık Rockstar gta6 yaparken diğer oyunlarını unutmuş
T tanayyy 80+ Katılım 8 Aralık 2023 Mesajlar 6 Reaksiyon skoru 0 8 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 bunun yokmu çözümü falan