Neler Yeni

Rdr 2 Silah Yağlama Tuşu Hangisi

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,601
İsim
Deniz Bey
Bu Bölümü hatırlarsınız Av tüfeği Alıyoruz bacanın ordan Temizlemek gerekiyor ama o tuşu bulamadım silahı elime alıyorum çantada silah yağı da var ama bi türlü o silah temizleme kısmını açamadım ya :)

Adsız.png

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,601
İsim
Deniz Bey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
PC de tab'a basıp silah seçim menüsünü açtığında, silahın üstüne gelip mouse tekerligine basmak lazım bakım kısmı açılıyor ordan temizleme seçeneğini seciyon
Ohh be Eyvallah :)

Hurly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Kerem Yıldız
Bro valla oyunu sildim ben ama dediğim şekilde olması gerekiyor. Belki kısayolu falan değiştirdiysen bilemeyeceğim ama silahın üstüne geldiğinde ekranın alt kısmında yönergeler falan oluyordu hangi tuşla olduğuna dair. Yinede yapamıyorsan herhangi bir silah dükkanına gidip orda ücreti mukabilinde temizletebilirsin içerdeki satıcıya

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,617
İsim
Anon
Bro valla oyunu sildim ben ama dediğim şekilde olması gerekiyor. Belki kısayolu falan değiştirdiysen bilemeyeceğim ama silahın üstüne geldiğinde ekranın alt kısmında yönergeler falan oluyordu hangi tuşla olduğuna dair. Yinede yapamıyorsan herhangi bir silah dükkanına gidip orda ücreti mukabilinde temizletebilirsin içerdeki satıcıya
F ye basmayı dene tekerlekte silahı seçince.
Tamam beyler çözdüm fare tekeriymiş dogru söylüyorsunuz benim hyperx pulsefire haste fare tekeri çalışmıyormuş ogrenmiş oldum
ayarlardan o tuşu degistirdim

Hurly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Kerem Yıldız
Hshshahah bu haberi böyle alman ilginç olmuş :D

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ
Tamam beyler çözdüm fare tekeriymiş dogru söylüyorsunuz benim hyperx pulsefire haste fare tekeri çalışmıyormuş ogrenmiş oldum
ayarlardan o tuşu degistirdim
Gecmis olsun insanin basina boyle sacma sey gelince gicik oluyor cidden

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,617
İsim
Anon

Hurly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Kerem Yıldız
Tuş arızalıysa işlev değiştirmen neye yarar ki zaten. Geçmiş olsun garanti varsa dene şansını.
valla ya kafayı yicem mouse bozuk mu şimdi hiçbir şekilde çalışmıyor yazılımdan da baktım tuşun işlevini degisiyorum yine calismiyor

Top Bottom