Orijinal oyun mu? Dosyaları doğrulamayı dener misin.Nasıl kaldırılır sildim tekrar yükledim ama gitmemiş
Program ile kurduysanız dosyaların içinde yama kaldır gibi bir dosya var mı? veya bilgisayarda yama kaldır diye bir program var mı kontrol eder misin?Orjinal silip yüklemeden önce denedim ama olmadı
Hayır program ile kurmadım yama dosyasını rdrnin içine attım direkProgram ile kurduysanız dosyaların içinde yama kaldır gibi bir dosya var mı? veya bilgisayarda yama kaldır diye bir program var mı kontrol eder misin?
valla hocam başka da çözüm gelmiyor aklımaHayır program ile kurmadım yama dosyasını rdrnin içine attım direk
Hayır malesef durmuyorHocam yama dosyaları kenarda duruyor mu? Duruyorsa pencere olarak aç sonra rdr2nin dosyayı aç hangileri olduğuna bakarak seç ayıkla. Yama kurunca bazen socialdan sıkıntı çıkartıyordu silip tekrar kurmam gerektiğinden ben öyle yaptım sorun olmadı hiç
Steamden rdr2 dosyalarını farklı bir diske taşıma şansın var mi peki? Öyle bı şansın varsa ilk onu dene. Yamayı nerden aldığını biliyor musun birde olmadı tekrar indirip bak dosyalarinaHayır malesef durmuyor