Neler Yeni

RDR 2'yi Nereden Almak Daha Mantıklı?

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Epic games'e para verip kütüphaneme oyun almak mantıksız geliyor. Ne ne kadar oynadığını görebiliyorsun ne de kullanışlı ve hızlı bir arayüzü var. Steam tercihimdir.
Ne kadar oynadığını görebiliyorsun dostum. Hızlı bir arayüzü olmamasının sebebi ise steam gibi pc açılışından itibaren kendisini arka planda açık tutmamasından kaynaklı. Ben sunulan fiyata bakarım fanboyluğun lüzumu yok. Nerede ucuzsa oradan. He aynıysa steamden alırım orası ayrı.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,530
İsim
Dontaçhi kâfi.
Ne kadar oynadığını görebiliyorsun dostum. Hızlı bir arayüzü olmamasının sebebi ise steam gibi pc açılışından itibaren kendisini arka planda açık tutmamasından kaynaklı. Ben sunulan fiyata bakarım fanboyluğun lüzumu yok. Nerede ucuzsa oradan. He aynıysa steamden alırım orası ayrı.
steam gibi pc açılışından itibaren kendisini arka planda açık tutmamasından kaynaklı
İki uygulama da benim bilgisayarımda Başlangıçta kapalı. İkisini de açıyorum fakat epic her halükarda daha yavaş işliyor. Epic kütüphanemde tonla oyun var fakat kaydırırken bile o yavaşlığı hissedebiliyorsun veya mağazasında gezerken. Fanboyluk yaptığımı düşünmüyorum epic kullanılmaz veya çöp gibi bir kelime kullanmadım. Kuponun indirimin varsa tabii ki de eğer düşünebilen bir varlıksan ucuz olan yerden alırsın.
Arkadaş cümlesinde de belirttiği üzere aynı fiyat yazmış. Aynı fiyattaysa Epic yerine Steam daha iyi bir tercih olacaktır.
rdr2 alacam steam ve epic de indirimli aynı fiyat
Mesaj otomatik birleştirildi:

218 oyunum varmış epicde şimdi baktım. Epic Games SSD'de kurulu olmasına rağmen görev çubuğundan tıkladığım zaman kendi mağazasını açması 5-10 saniye kütüphaneye tıkladığımda orayı açması da 5-10 saniye sürdü. Tamam kütüphanemde tüm oyunları listele yaptığım için bu kadar uzun sürmüş olabilir fakat steamda kütüphaneye tıkladığım anda tüm oyunlarımı gösteriyor beklemek zorunda kalmıyorum.
Hatta sırf bu yavaşlık bekleme yüzünden verdiği bedava oyunları tarayıcı üzerinden alıyorum ne yalan söyleyeyim.

Ahmetycsy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve oyunlar hakkında her şey , Bilgisayar, teknoloji
merhaba arkadaşlar,rdr2 alacam steam ve epic de indirimli aynı fiyat,türkçe yama kuracam hangisinde sorunsuz çalışır?
İki platformdan da alabilirsiniz, ben genelde fiyat aynıysa Steam tercih ediyorum ama kupon varsa ya da Epic'te daha ucuzsa bir oyun Epic Games'i tercih ederim.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,711
İsim
misfit
Nerede indirimdeyse oradan alınır. Ben Epic'den aldım, o sırada Steam'de indirim olmadığı için. Herhangi bir sıkıntıyla da karşılaşmadım ama önceliğin Steam olsun.

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
İki uygulama da benim bilgisayarımda Başlangıçta kapalı. İkisini de açıyorum fakat epic her halükarda daha yavaş işliyor. Epic kütüphanemde tonla oyun var fakat kaydırırken bile o yavaşlığı hissedebiliyorsun veya mağazasında gezerken. Fanboyluk yaptığımı düşünmüyorum epic kullanılmaz veya çöp gibi bir kelime kullanmadım. Kuponun indirimin varsa tabii ki de eğer düşünebilen bir varlıksan ucuz olan yerden alırsın.
Arkadaş cümlesinde de belirttiği üzere aynı fiyat yazmış. Aynı fiyattaysa Epic yerine Steam daha iyi bir tercih olacaktır.

Mesaj otomatik birleştirildi:

218 oyunum varmış epicde şimdi baktım. Epic Games SSD'de kurulu olmasına rağmen görev çubuğundan tıkladığım zaman kendi mağazasını açması 5-10 saniye kütüphaneye tıkladığımda orayı açması da 5-10 saniye sürdü. Tamam kütüphanemde tüm oyunları listele yaptığım için bu kadar uzun sürmüş olabilir fakat steamda kütüphaneye tıkladığım anda tüm oyunlarımı gösteriyor beklemek zorunda kalmıyorum.
Hatta sırf bu yavaşlık bekleme yüzünden verdiği bedava oyunları tarayıcı üzerinden alıyorum ne yalan söyleyeyim.
Ben epic daha iyi yada steam kötü demedim yanlış anlaşılma olmasın. Fanboyluk yapıyorsun da demedim. Agresifliğe gerek yok . Sanırım biraz yanlış anladın demek istediğimi. Epic steamden hızlı demedim yani. Sadece o kadar da yerin dibine sokmaya gerek yok demek istedim.

Top Bottom