120₺ diye ortalarda geziyordu bi ara. Kendim 150₺ nin aşağısına düştüğünü görmedim. ALINIR!Şimdiye kadarki en düşük fiyat kaç tlydi hatırlayan var mı. Şuan 149tl şimdi almalı mıyım yoksa kış indirimlerini bekleyeyim mi?
Kaçırmayın derim indirimsiz olsa bile bu oyun her zaman alınırŞimdiye kadarki en düşük fiyat kaç tlydi hatırlayan var mı. Şuan 149tl şimdi almalı mıyım yoksa kış indirimlerini bekleyeyim mi?
Kanka paran varsa bilmiyorum ama ben bir oyuna 150 TL vermenin gereksiz olduğunu düşünüyorum. 1-2 Ay önce gamesatış.com'dan 25 TL'ye RDR2, Cyberpunk 2077, M&B Bannerlord aldım hala oynuyorum. Tek sorun online oynayamıyorsun. Almak istersen falan gayet mantıklı. Arada adamların verdiği hesaplar ban yiyor ama satın aldığın kişiye ban yediğini söyleyince yeni hesap veriyor.Şimdiye kadarki en düşük fiyat kaç tlydi hatırlayan var mı. Şuan 149tl şimdi almalı mıyım yoksa kış indirimlerini bekleyeyim mi?
Knk bende steam bakiyesi var zaten kendi paramdan vermeyeceğim. Hep bedava kazandığım cüzdan kodlari ondan sıkıntı yokKanka paran varsa bilmiyorum ama ben bir oyuna 150 TL vermenin gereksiz olduğunu düşünüyorum. 1-2 Ay önce gamesatış.com'dan 25 TL'ye RDR2, Cyberpunk 2077, M&B Bannerlord aldım hala oynuyorum. Tek sorun online oynayamıyorsun. Almak istersen falan gayet mantıklı. Arada adamların verdiği hesaplar ban yiyor ama satın aldığın kişiye ban yediğini söyleyince yeni hesap veriyor.