YusufArda000
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 3
Bunu marko dragic adlı profesörden alıyoruz ilk görevde ilk elektrikli gemi ile oyuncak gemilere torpido atıyoruz bu görevin ikici kısmında gece yarısı marko dragic'in evinde gidip yıldırım düşecek yerlere metal çubuk gibi bir şey yerleştiriyoruz sonra bir robota hayat vermeye çalışıyoruz ve 2.aşama bitiyor diğer aşamalarda ne olacak çok merak ediyorum görürseniz bu görevi oynamanızı tavsiye ederim.
SPOILER lık bir şey yok aslında ama yine de koydum sadece yazıyı okumadan görev adını merak ediyorsanız bu görev marko dragic adlı profesörden adığımız görevin 2. kısmı.
Bu görevi tavsiye ederim birde PROFESÖR ANDREW'den aldığımız ilk elektrikli sandalye yapıyoruz onu da tavsiye ederim onda da 6. aşamadayım.
Üsteki ekran görüntüsü ama bunu internetten buldum.
SPOILER lık bir şey yok aslında ama yine de koydum sadece yazıyı okumadan görev adını merak ediyorsanız bu görev marko dragic adlı profesörden adığımız görevin 2. kısmı.
Bu görevi tavsiye ederim birde PROFESÖR ANDREW'den aldığımız ilk elektrikli sandalye yapıyoruz onu da tavsiye ederim onda da 6. aşamadayım.
Üsteki ekran görüntüsü ama bunu internetten buldum.