Neler Yeni

RDR2 her şeyi yapmama rağmen karakter başladığım halde?

hidalgo1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
hidalgo
Arkadaşlar yan görevleri falan her şeyi yapıyorum ancak oyunu tam keşfemedim. Kullandığım silahlar neredeyse saatlerdir aynı para deseniz bitti. Oyunda 4.bölümde hikayedte ilerlemeyi durdurup yan şeyleri yapmaya başladım mesela 3 tane mücadele tamamladım 4. ve 5.cisini tamamlamak üzereyim ancak Arthur neredeyse aynı. Bir yerlerden bir eşya almam ya da bir şeyler üretmem mi gerekiyor?

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
Yusuf Kaplan
Arkadaşlar yan görevleri falan her şeyi yapıyorum ancak oyunu tam keşfemedim. Kullandığım silahlar neredeyse saatlerdir aynı para deseniz bitti. Oyunda 4.bölümde hikayedte ilerlemeyi durdurup yan şeyleri yapmaya başladım mesela 3 tane mücadele tamamladım 4. ve 5.cisini tamamlamak üzereyim ancak Arthur neredeyse aynı. Bir yerlerden bir eşya almam ya da bir şeyler üretmem mi gerekiyor?
Satıcılar vardı. Hayvan avla onları sat değerli eşyaları sat. Bu şekilde para kazanırsın. Şehirlerde pazar yerleri veya dükkanlar oluyo oralara satış yapabilirsin. Değerli at vardı internette haritasını bul onu evcilleştir

hidalgo1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
hidalgo
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
RPG oyun değil ki bu karakter geliştirmek denen şey yok
hocam biliyorum da yan görevleri yapıyorum mesela ya da mücadeleleri avcıdan bir şeyler açıldı diyor onları hiç almdım bir de tılsım muhabbeti varmış hani böyle şeyler var mı diye soruyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Satıcılar vardı. Hayvan avla onları sat değerli eşyaları sat. Bu şekilde para kazanırsın. Şehirlerde pazar yerleri veya dükkanlar oluyo oralara satış yapabilirsin. Değerli at vardı internette haritasını bul onu evcilleştir
Beyaz atı diyorsan aldım ve tren çarptığı için öldü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,656
Üyeler
168,333
Son üye
Okanshelby
Top Bottom