Neler Yeni

Rdr2 hile yapınca save sistemi bozuluyor mu..?

JackieTR

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar. Çoğu konularda gördüm single da hile yapınca save alma olayı kilitleniyormuş bir de başarımlar kapanıyor.
Bu trainer denilen program varmış onun için de geçerli mi..?

Bunu yapma sebebim sadece ölümsüzlük kullanmak oyunda habire ölüp duruyorum sinir olmaktan uyuz olmaktan keyfim kaçıyor.

("Kısacası trainer kullanırsak save alma kilitleniyor mu..?")

Başarım pek umrumda değil zaten epicten oynuyorum. Ama ölümsüzlük olsun istiyorum.

CupOk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
763
İsim
.
Rdr 2 gibi kolay bir oyunda nasıl sürekli ölüyorsunuz hocam

Aquaman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Mert Balamut
Oyun içerisinden hile yaparsan save sistemi çalışmıyor. ( 6 saatlik ilerleme çöp oldu ben bilmiyorken)

JackieTR

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rdr 2 gibi kolay bir oyunda nasıl sürekli ölüyorsunuz hocam
Pek fazla fps oyunları ya da benzer oyunlar pek oynamadım hala oynamakta zorlanıyorum. Bari ölümsüzlük olsun da kafam rahat olsun mantığı ile baktığım dan dolayı hiç ölmeden direk istediği mi hızlı hızlı yapıp geçiyim istiyorum. Tabi trainer 3 parti yazılım ile save yine kilitleniyor mu bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyun içerisinden hile yaparsan save sistemi çalışmıyor. ( 6 saatlik ilerleme çöp oldu ben bilmiyorken)
3 cü parti trainer programlar varmış onlarla yapınca bir sorun olmuyor diye okudum bazı yerler de ama hala geçerli mi bilmiyorum.

CupOk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
763
İsim
.
Pek fazla fps oyunları ya da benzer oyunlar pek oynamadım hala oynamakta zorlanıyorum. Bari ölümsüzlük olsun da kafam rahat olsun mantığı ile baktığım dan dolayı hiç ölmeden direk istediği mi hızlı hızlı yapıp geçiyim istiyorum. Tabi trainer 3 parti yazılım ile save yine kilitleniyor mu bilmiyorum.
Hocam can ilaçları ile 2 sn de canını doldurabiliyorsun oyunda. Bence hile yapmayın zevkli olmaz

Aquaman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Mert Balamut
Mesaj otomatik birleştirildi:

3 cü parti trainer programlar varmış onlarla yapınca bir sorun olmuyor diye okudum bazı yerler de ama hala geçerli mi bilmiyorum.
Ben aradım onu bulduklarım çalışmadı ve virüslü çıktı dikkatli olmakta fayda var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,232
Üyeler
159,294
Son üye
burak.ysr759
Top Bottom