Neler Yeni

Öneri RDR2 oynadıktan sonra diğer oyunları oynayamıyorum.

SadeceSeyf

80+ Gold
Arkadaşlar bu durumu nasıl atlatırım ? Biraz oyunlara ara versem mi acaba ? RDR den sonra Valhallayı oynamak istediğimle hiç bir şekilde olmuyor. RDR sanki oradaymışsın gibi his verirken. Valhalla diyalogları çok düzmüş gibi geliyor. Bütün oyunlarda böyle hissedeceğim diye korkuyorum. Ya da Dost Kayaoğlunun dediği gibi RDR2 oynadıktan sonra hiç bir oyun onun kadar zevk vermiyor dediği noktaya mi gelmiş bulunmaktayim :/

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Arkadaşlar bu durumu nasıl atlatırım ? Biraz oyunlara ara versem mi acaba ? RDR den sonra Valhallayı oynamak istediğimle hiç bir şekilde olmuyor. RDR sanki oradaymışsın gibi his verirken. Valhalla diyalogları çok düzmüş gibi geliyor. Bütün oyunlarda böyle hissedeceğim diye korkuyorum. Ya da Dost Kayaoğlunun dediği gibi RDR2 oynadıktan sonra hiç bir oyun onun kadar zevk vermiyor dediği noktaya mi gelmiş bulunmaktayim :/
ben de öyleyim ama rdr olmadan yardım arıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

mesela bir oyun indiriyorum oyunu oynuyorum 1 saat sonra siliyorum

SadeceSeyf

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

mesela bir oyun indiriyorum oyunu oynuyorum 1 saat sonra siliyorum
cümleni tam anlamadım kanka

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
AAA dışında pek indie oyunlar oynamıyorken RDR2 sonrası biraz da bağımsız yapımlara şans verir oldum. Onlardan zevk alabiliyorsun karşılaştırma durumları olmadığından, diğer oyunlardan farklı şeyler yapan özgün oyunlar keşfedebiliyorsunuz.

SadeceSeyf

80+ Gold
knk rdr oynamadan öyle oldum yardım arıyorum :D
Valla kanka ben de 300 tane oyun var. Yeni çıkanlarıda aldım. Bunları bitireyim onlar çıkmadan diyerekten Death Stranding den sonra RDR2 bitirdim Valhallaya geçtim. Yanlış yaptım en son rdr yi bitirecektim

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Valla kanka ben de 300 tane oyun var. Yeni çıkanlarıda aldım. Bunları bitireyim onlar çıkmadan diyerekten Death Stranding den sonra RDR2 bitirdim Valhallaya geçtim. Yanlış yaptım en son rdr yi bitirecektim
kral yemin ediyorum oyun zevkim kaçtı mesela fmi ben sıkılmadan oynayabilirdim ama sıkılıyorum hatta csgo tarzı oyunları bile oynayamıyorum 1 saat sonra sıkıntıdan patlıyorum sanki

SadeceSeyf

80+ Gold
kral yemin ediyorum oyun zevkim kaçtı mesela fmi ben sıkılmadan oynayabilirdim ama sıkılıyorum hatta csgo tarzı oyunları bile oynayamıyorum 1 saat sonra sıkıntıdan patlıyorum sanki
Pc yi sat gitsin sen knk :D

SadeceSeyf

80+ Gold

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,069
İsim
Kgn
Bende de aynı durum Crysis Serisini bitirince oldu.

Crysisi deneyebilirsiniz hoxam

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,731
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
Top Bottom