SadeceSeyf
80+ Gold
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütün büyük oyunları oynadım neredeyseBende de aynı durum Crysis Serisini bitirince oldu.
Crysisi deneyebilirsiniz hoxam
Bütün büyük oyunları oynadım neredeyseBende de aynı durum Crysis Serisini bitirince oldu.
Crysisi deneyebilirsiniz hoxam
Aga bu oyun gerçekten çokmu güzel ya çok ön yargılıyım yaArkadaşlar bu durumu nasıl atlatırım ? Biraz oyunlara ara versem mi acaba ? RDR den sonra Valhallayı oynamak istediğimle hiç bir şekilde olmuyor. RDR sanki oradaymışsın gibi his verirken. Valhalla diyalogları çok düzmüş gibi geliyor. Bütün oyunlarda böyle hissedeceğim diye korkuyorum. Ya da Dost Kayaoğlunun dediği gibi RDR2 oynadıktan sonra hiç bir oyun onun kadar zevk vermiyor dediği noktaya mi gelmiş bulunmaktayim :/
Bana göre mükemmel. Herkesin farklı düşünces olabilir.Aga bu oyun gerçekten çokmu güzel ya çok ön yargılıyım ya
Benım 700 saatım var RDR 2'de oyunu biraz unutmayı bekleyıp bi 300 saat daha oynanır 1000 saate tamamlamalıyım xDAga bu oyun gerçekten çokmu güzel ya çok ön yargılıyım ya
o kadar iyi diyorsun yani yaz indirimleri gelsinde alayim bariBenım 700 saatım var RDR 2'de oyunu biraz unutmayı bekleyıp bi 300 saat daha oynanır 1000 saate tamamlamalıyım xD
Ölüm sahnesi çok kötüydü çok üzüldümnDün akşam RDR2 yi bitirdim. Credits bitene kadar ekranı izledim boş boş. Uzun yıllardır bilgisayarım olmadığı için oyun oynuyamıyordum. Bilgisayarımı aldığımda oynadığım ilk oyun Rdr2 oldu. Açıkcası ben de bilmiyorum başka oyunları nasıl oynayacağımı. Daha kurmadım ama kütüphanede cyber punk vs var. Rdr 1 i oynamadım. Belki onu oynarım ama şu an başka hiç bir oyun sarmayacakmış gibi geliyor. Belki atımla geze geze bütün haritayı açarım. Özel hayvanları falan yakalarım. Bir süre daha Rdr2 de serbest takılıp vakit harcayacakmışım gibi geliyor.
----------------------SPOİLER------------------------Ya bu RDR2'yi ben de aldım. 3-4 Saat dayanabildim, at sürmekten midem bulandı. Çok yavaş ilerliyor gibi hissettim. Ben mi bir noktayı kaçırıyorum acaba. Oynayan herkesin bu kadar aşık olması, benim 3-4 saat sonra silmiş olmam kafamı karıştırıyor açıkçası.
Herkes övüyor sistemim de kaldırıyor oynasam mi yaBana göre mükemmel. Herkesin farklı düşünces olabilir.
Ben ağlamıstım tum gece sabaha kadar normalde dizi film hiçbişeye ağlamazdımÖlüm sahnesi çok kötüydü çok üzüldümn
Oyunu seve seve oyna hocam sadece hikaye ile değil yardım isteyene yardım et. Cadı mı dersin hayvan avlama mı dersin bitmeyen bir macera.Herkes övüyor sistemim de kaldırıyor oynasam mi ya
Ben de gerçekten dur bakBen ağlamıstım tum gece sabaha kadar normalde dizi film hiçbişeye ağlamazdım
sen sevmeyebilirsin açık dunya oyunu biraz ağır ilerliyor. Gow sevenler rdr 2'den nefret ediyor genelde ama kesinlikle denemelisin dünyanın en iyi oyunu bana göreHerkes övüyor sistemim de kaldırıyor oynasam mi ya