Neler Yeni

Öneri RDR2 oynadıktan sonra diğer oyunları oynayamıyorum.

SadeceSeyf

80+ Gold

NoWa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
samet düzenli
Arkadaşlar bu durumu nasıl atlatırım ? Biraz oyunlara ara versem mi acaba ? RDR den sonra Valhallayı oynamak istediğimle hiç bir şekilde olmuyor. RDR sanki oradaymışsın gibi his verirken. Valhalla diyalogları çok düzmüş gibi geliyor. Bütün oyunlarda böyle hissedeceğim diye korkuyorum. Ya da Dost Kayaoğlunun dediği gibi RDR2 oynadıktan sonra hiç bir oyun onun kadar zevk vermiyor dediği noktaya mi gelmiş bulunmaktayim :/
Aga bu oyun gerçekten çokmu güzel ya çok ön yargılıyım ya

SadeceSeyf

80+ Gold
  • Beğen
Reaksiyonlar: NoWa

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
Aga bu oyun gerçekten çokmu güzel ya çok ön yargılıyım ya
Benım 700 saatım var RDR 2'de oyunu biraz unutmayı bekleyıp bi 300 saat daha oynanır 1000 saate tamamlamalıyım xD

1v9uknow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Ayhan TOPCU
Ya bu RDR2'yi ben de aldım. 3-4 Saat dayanabildim, at sürmekten midem bulandı. Çok yavaş ilerliyor gibi hissettim. Ben mi bir noktayı kaçırıyorum acaba. Oynayan herkesin bu kadar aşık olması, benim 3-4 saat sonra silmiş olmam kafamı karıştırıyor açıkçası.

Midora

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Sinan
Dün akşam RDR2 yi bitirdim. Credits bitene kadar ekranı izledim boş boş. Uzun yıllardır bilgisayarım olmadığı için oyun oynuyamıyordum. Bilgisayarımı aldığımda oynadığım ilk oyun Rdr2 oldu. Açıkcası ben de bilmiyorum başka oyunları nasıl oynayacağımı. Daha kurmadım ama kütüphanede cyber punk vs var. Rdr 1 i oynamadım. Belki onu oynarım ama şu an başka hiç bir oyun sarmayacakmış gibi geliyor. Belki atımla geze geze bütün haritayı açarım. Özel hayvanları falan yakalarım. Bir süre daha Rdr2 de serbest takılıp vakit harcayacakmışım gibi geliyor.

SadeceSeyf

80+ Gold
Dün akşam RDR2 yi bitirdim. Credits bitene kadar ekranı izledim boş boş. Uzun yıllardır bilgisayarım olmadığı için oyun oynuyamıyordum. Bilgisayarımı aldığımda oynadığım ilk oyun Rdr2 oldu. Açıkcası ben de bilmiyorum başka oyunları nasıl oynayacağımı. Daha kurmadım ama kütüphanede cyber punk vs var. Rdr 1 i oynamadım. Belki onu oynarım ama şu an başka hiç bir oyun sarmayacakmış gibi geliyor. Belki atımla geze geze bütün haritayı açarım. Özel hayvanları falan yakalarım. Bir süre daha Rdr2 de serbest takılıp vakit harcayacakmışım gibi geliyor.
Ölüm sahnesi çok kötüydü çok üzüldümn

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
Ya bu RDR2'yi ben de aldım. 3-4 Saat dayanabildim, at sürmekten midem bulandı. Çok yavaş ilerliyor gibi hissettim. Ben mi bir noktayı kaçırıyorum acaba. Oynayan herkesin bu kadar aşık olması, benim 3-4 saat sonra silmiş olmam kafamı karıştırıyor açıkçası.
----------------------SPOİLER------------------------

Oyun dağdan indikten sonra başlıyor chapter 2yi biraz oynadıktan sonra sarıyor. Spoiler yemeden oynayabilirsen çok güzel olur hikayesi iyi.

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler

SadeceSeyf

80+ Gold

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
Herkes övüyor sistemim de kaldırıyor oynasam mi ya
sen sevmeyebilirsin açık dunya oyunu biraz ağır ilerliyor. Gow sevenler rdr 2'den nefret ediyor genelde ama kesinlikle denemelisin dünyanın en iyi oyunu bana göre

Top Bottom