Neler Yeni

Öneri RDR2 oynadıktan sonra diğer oyunları oynayamıyorum.

neptün yüksel

80+ Bronze
1687711494838.png

1687711512737.png

Gerek kullanıcı tarafından oy kullanma sayısı ve beğenilmesi. GoW daha yüksek ve ödülde aldı zaten. RDR 2 ile aynı sene aday oldular, RDR 2 ödülü alamadı. GoW aldı ve yılın oyunu seçildi.
Bakış açısı tabi ki de toplumun %96 oyunu çok beğenmiş.Çok yüksek bir oran. Azınlık göze çok batıyor :d

SadeceSeyf

80+ Gold
Rdr2 den başka oyun olduğunu düşünmüyorum. Diğer oyunlar oyun değil. Rdr3 çıkana kadar da böyle olacak.
Dost Kaytaoğlunun dediği gibi.Rockstar başka bir oyun yapana kadar dünyanın en iyi oyunu bu :D

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
RDR 2 oynanış olarak sınırlı ve monoton düzeyde geçen bir oyun olduğu için ben sevmedim. Oynanışı da çok basit.
Witcher 3'te de savaş mekanikleri çok kötü öyle bir oyun için sadece vurkaç yapıyoruz. Savaşa hazırlık kısmı iksir hazırlama falan güzel ama savaş mekanikleri hiç iyi değil. Oynanış basit olabilir bence bu bir sorun değil benim için. Her oyunda boss tokatlamak sıkıcı bazı insanlara göre. Ben daha çok sinematığe hikayeye ve hikaye anlatımına önem veriyorum oyunları oynarken. Bu yüzden rdr 2 yi çok sevdim herkesin kendi zevki

Ukta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Alperen Çelebi
Kişisel görüşüm ama rdr cidden çok güzel ve kaliteli ama o kadar da abartılacak kadar değil

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
RDR 2 oynanış olarak sınırlı ve monoton düzeyde geçen bir oyun olduğu için ben sevmedim. Oynanışı da çok basit.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Topluluğun yüzdeliğine, göre bir çok oyun da RDR 2'ye göre daha çok beğenilmiştir.
Evet çünkü insanlar savaş mekaniklerinin iyi olmasını boss kesmeyi kombolar yapmayı daha çok seviyorlar. Bu yüzden gow'un seçilmesi normal.

SadeceSeyf

80+ Gold
Witcher 3'te de savaş mekanikleri çok kötü öyle bir oyun için sadece vurkaç yapıyoruz. Savaşa hazırlık kısmı iksir hazırlama falan güzel ama savaş mekanikleri hiç iyi değil. Oynanış basit olabilir bence bu bir sorun değil benim için. Her oyunda boss tokatlamak sıkıcı bazı insanlara göre. Ben daha çok sinematığe hikayeye ve hikaye anlatımına önem veriyorum oyunları oynarken. Bu yüzden rdr 2 yi çok sevdim herkesin kendi zevki
Ben işte bunu anlamıyorum. Çok kütük bir savaş mekanizması olan oyunu daha çok seviyor. Ben de oynadım witcheri da bariz fark var

Evet çünkü insanlar savaş mekaniklerinin iyi olmasını boss kesmeyi kombolar yapmayı daha çok seviyorlar. Bu yüzden gow'un seçilmesi normal.
Boşluk tuşuyla zıplayamamak beni kahrediyor oyunlarda :D

neptün yüksel

80+ Bronze
Kişisel görüşüm ama rdr cidden çok güzel ve kaliteli ama o kadar da abartılacak kadar değil
İşçiliğe laf yok, Rockstar parayı basıyor yapıyor ama bence oynadığım diğer oyunlara göre eğlenceli ve saran bir oyun değil.

Çünkü oyun dediğin böyle olur. Oyun gibi oyun, heyt be. Üstüne de akıcı ve saran efsane hikayesi olunca. 6 kere bitirdim ancak kesti.

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
Ben işte bunu anlamıyorum. Çok kütük bir savaş mekanizması olan oyunu daha çok seviyor. Ben de oynadım witcheri da bariz fark var
Bana göre de öyle ama herkesin kendi düşüncesi. Witcher evrenini çok sevmiş olabilir. Bazı oyuncular oyunların gerçekliğe yakın olmasını sevmiyor ama bence bu bir sorun değil hatta karakterlere bağlanmak için daha da büyük bi fırsat benim için.

TahinPekmez

80+ Silver
Arkadaşlar bu durumu nasıl atlatırım ? Biraz oyunlara ara versem mi acaba ? RDR den sonra Valhallayı oynamak istediğimle hiç bir şekilde olmuyor. RDR sanki oradaymışsın gibi his verirken. Valhalla diyalogları çok düzmüş gibi geliyor. Bütün oyunlarda böyle hissedeceğim diye korkuyorum. Ya da Dost Kayaoğlunun dediği gibi RDR2 oynadıktan sonra hiç bir oyun onun kadar zevk vermiyor dediği noktaya mi gelmiş bulunmaktayim :/
aynisi bende witcher 3 de oldu.etkisi 1 yil sürer. erken yat, C vitamini ve bu su tüket, unutmadanda yardimci olur.:p

SadeceSeyf

80+ Gold
Bana göre de öyle ama herkesin kendi düşüncesi. Witcher evrenini çok sevmiş olabilir. Bazı oyuncular oyunların gerçekliğe yakın olmasını sevmiyor ama bence bu bir sorun değil hatta karakterlere bağlanmak için daha da büyük bi fırsat benim için.
Hayır arkadaşın yorumu çok çelişiyor. Death Strandingi iyi beğenmiş ona şaşırdım. Helal olsun. Kargocu oyununu sevip RDR2 sevmemek büyük başarı yahu

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
İşçiliğe laf yok, Rockstar parayı basıyor yapıyor ama bence oynadığım diğer oyunlara göre eğlenceli ve saran bir oyun değil.

Çünkü oyun dediğin böyle olur. Oyun gibi oyun, heyt be. Üstüne de akıcı ve saran efsane hikayesi olunca.
Ben de gow 4'ü 35 saat kadar oynayıp hikayeyi bitirdim sadece. Tabii ki ben sevmedim diye gow kötü bir oyun falan demiyorum sadece bana göre değilmiş. Ama yine de hikaye anlatımı olsun ara sahnelerde diyalog geçişleri olsun sony kalitesini hissediyordum çok iyiydi o kısımlar.

SadeceSeyf

80+ Gold
Ben de gow 4'ü 35 saat kadar oynayıp hikayeyi bitirdim sadece. Tabii ki ben sevmedim diye gow kötü bir oyun falan demiyorum sadece bana göre değilmiş. Ama yine de hikaye anlatımı olsun ara sahnelerde diyalog geçişleri olsun sony kalitesini hissediyordum çok iyiydi o kısımlar.
Yılların muhteşem oyunu eskiden de çok iyiydi yeni serileride çok iyi değişen bir şey yok bana göre. Zeuslu zamanlarıda muhteşemdi oyunun krakenler falan. Neyse bi elder ring alayım bakayım. Genel de Elder ile RDR2 kıyaslaması var zaten diğerleri piyasaya çıkamıyor bu ikisi varken :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,922
Üyeler
168,215
Son üye
Intel® Core™ i5-12400F
Top Bottom