Neler Yeni

Öneri RDR2 oynadıktan sonra diğer oyunları oynayamıyorum.

neptün yüksel

80+ Bronze
Dediğim gibi herkesin fikri farklı. Bundan önce Death Stranding bitirdim hemen RDR2 ye başladım. DS de güzel fakat ama o kadar şey yaptıktan sonra dost kazığı yedikten sonra seni ölüme terk etmeleri falan sonlara doğru çok sürükleyici oluyor RDR. DS de aynı şekil 3 saat den sonra açılıyor oyun. Fakat Bana göre şuan hiç bişr oyun RDR 2 kadar iyi değil
İşte bu yüzden RDR 2'yi sevmiyorum. Ben oyunları günümüz ve yakın tarihte gerçekçilik katmasını sevmiyorum pek. Çünkü çok monoton oluyor ve sıkıcı yapıyor.

Şimdi karda, arazide, yağmurda karakter yürüyüşü değişiyor, silah tutuklu yapıyor, atın billurı gözüküyor falan bunlar ince detay ve mühendislik harikası görülebilir ama çok büyük bütçeli oyun. Benim hiç ilgimi çekmiyor. Daha da sıkıyor.

Tabi 1 MB'lik Pokemon RED oyunundaki açık dünya kadar efsane olamaz :D. O çok başka bir mühendislik harikası 12 tane kasaba, 200 pokemon, erkek dişi diyede ayrımı var, 50 NPC, 100 item falan çok farklı kafa :D. Zaten insanlar zamanında sildi süpürdü ve halada oynanıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,294
İsim
a l p e r
2 el CS PUBG atak düzelirsin. Ben bile 300 saat oynadıktan sonra saldım

Ekler

• 62E0A6CE-1648-4B0B-B67D-E922976702AB.png
    62E0A6CE-1648-4B0B-B67D-E922976702AB.png
    1.1 MB · Hit: 34

neptün yüksel

80+ Bronze
Ne yalan söyleleyim 40 saat kadar Cute of Lamb oynamışımdır, RDR 2'den daha eğlenceliydi. Eğlenceli değilde çok saran bir oyun desem daha anlamı olur.

Hatta 5 kere falan Tunic bitirdim. Ödevim olmasa bi' 3 kere daha bitirim.
RDR 2 bunlara göre oynanısı bile değil. He he.

Çünkü bunlar oyunken, RDR 2 meh.

Son düzenleme:

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
Seven çok seviyor sevmeyen de hiç sevmiyor. Aynı witcher 3'te olduğu gibi.

SadeceSeyf

80+ Gold

neptün yüksel

80+ Bronze
Ama efsane olduğu gerçeğini değiştirmiyor maalesef
Bakış açına göre değiştirir. RDR 2 genel kitle için yapılmış çok kolay bir oyun. Çünkü yapanlar, alıcısını biliyor direkt.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Seven çok seviyor sevmeyen de hiç sevmiyor. Aynı witcher 3'te olduğu gibi.
Withcer 3 daha efsane oyun zaten. Kitaplarını ve oyunlarını bitirdim ben. Güzel 2 ve 3 güzel oyun. Çok güzel bir evren inşası olmuş. Zaten ödülde aldı.

SadeceSeyf

80+ Gold
Bakış açına göre değiştirir. RDR 2 genel kitle için yapılmış çok kolay bir oyun. Çünkü yapanlar, alıcısını biliyor direkt.
Çok saçma bir yorum yaptın şuan. Sana yapılan oyunlarda senin alıcı olduğunu biliyor. Böyle yorum mu olur dostum :D

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar

Withcer 3 daha efsane oyun zaten. Kitaplarını ve oyunlarını bitirdim ben. Güzel 2 ve 3 güzel oyun. Çok güzel bir evren inşası olmuş. Zaten ödülde aldı.
Ben W3'te çok severim ama RDR 2'yi daha çok seviyorum. Kitaplarını okudum dizisini animelerini falan da izledim ama yine de RDR 2'nin daha iyi olduğunu düşünüyorum. Bu benim fikrim tabii ki herkesin düşüncesi farklı.

SadeceSeyf

80+ Gold

Bakış açısı tabi ki de toplumun %96 oyunu çok beğenmiş.Çok yüksek bir oran. Azınlık göze çok batıyor :d

neptün yüksel

80+ Bronze
Ben W3'te çok severim ama RDR 2'yi daha çok seviyorum. Kitaplarını okudum dizisini animelerini falan da izledim ama yine de RDR 2'nin daha iyi olduğunu düşünüyorum. Bu benim fikrim tabii ki herkesin düşüncesi farklı.
RDR 2 oynanış olarak sınırlı ve monoton düzeyde geçen bir oyun olduğu için ben sevmedim. Oynanışı da çok basit.

Bakış açısı tabi ki de toplumun %96 oyunu çok beğenmiş.Çok yüksek bir oran. Azınlık göze çok batıyor :d
Topluluğun yüzdeliğine, göre bir çok oyun da RDR 2'ye göre daha çok beğenilmiştir.

SadeceSeyf

80+ Gold
İşte bu yüzden RDR 2'yi sevmiyorum. Ben oyunları günümüz ve yakın tarihte gerçekçilik katmasını sevmiyorum pek. Çünkü çok monoton oluyor ve sıkıcı yapıyor.

Şimdi karda, arazide, yağmurda karakter yürüyüşü değişiyor, silah tutuklu yapıyor, atın billurı gözüküyor falan bunlar ince detay ve mühendislik harikası görülebilir ama çok büyük bütçeli oyun. Benim hiç ilgimi çekmiyor. Daha da sıkıyor.

Tabi 1 MB'lik Pokemon RED oyunundaki açık dünya kadar efsane olamaz :D. O çok başka bir mühendislik harikası 12 tane kasaba, 200 pokemon, erkek dişi diyede ayrımı var, 50 NPC, 100 item falan çok farklı kafa :D. Zaten insanlar zamanında sildi süpürdü ve halada oynanıyor.
Bunları yazdıkdan sonra bu nasıl bir çelişki yahu ? Neyse gardaşım. Benden bu kadar siz tartışın :D

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,787
İsim
Eren Güven
Rdr2 den başka oyun olduğunu düşünmüyorum. Diğer oyunlar oyun değil. Rdr3 çıkana kadar da böyle olacak.

Top Bottom