Neler Yeni

RDR2 Oyundan Atma Sorunu Çözümünü Bilen Varmı!

Dušan Tadić

80+ Silver
Hikayeye girdikten 1-2 dakika sonra sinematiğin ortasında atıyor. 3-4 kere denedim, bazen hata veriyor bazen de direkt hata vermeden atıyor.
Verdiği hata da böyle.
Bu nasıl çözülür, bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

Ekler

• 1689244686272.png
    1689244686272.png
    27.5 KB · Hit: 895
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rıfat Toklu
benzer bir sorun yaşamıştım rockstar başlatıcısıyla ilgili olabilir tavsiyem rocstar müşteri hizmetleriyle iletişime geç ben öyle çözmüştüm aldığın hatanın fotoğrafını at yardımcı olurlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rıfat Toklu
oyuna girebildiğin bir anda grafikleri en düşüğe çek kademe kademe arttır oyundan attığı yerde dur atmadan önceki grafikle dene

Dušan Tadić

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oyuna girebildiğin bir anda grafikleri en düşüğe çek kademe kademe arttır oyundan attığı yerde dur atmadan önceki grafikle dene
Hocam grafikleri oyuna girmeden önce düşürmüştüm zaten. Çoğu ayar düşükte.
Ayrıca Youtube'den testlere baktığımda bu ayarlarda 55-60 fps rahat alması lazım sistemin.
Donanımsal bir hata olduğunu sanmıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rıfat Toklu
dediğim gibi rockstarla iletişime doğrudan site üzerinden geç maille çok uğraşırsın canlı biriyle görüşüyorsun karşına bot atmıyor en iyi yardımı onlar yapar önce derdini ingilizce yaz (google çeviri kullanabilirsin) sonra cevap bekle

Dušan Tadić

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar Sorunu Rockstar destekten yardım alarak düzelttim. Herkesin faydalanması için çözüm adımlarını buraya bırakıyorum.

Öncelikle bilgisayarınızın RDR2 için gereklen minimum sistem gereksinimlerini karşılayıp karşılamadığını ve sürücülerinizin güncel olup olmadığını kontrol edin.
Sorun devam ederse aşağıdaki adımlar sorununuzu çözmede yardımcı olacaktır:

Windows+R tuşlarına basın. %temp% yazın ve tüm geçici dosyaları silin.
Documents/Rockstar Games/Red Dead Redemption 2/Settings dizinine gidin.
"systems.xml" adlı dosyayı Notepad ile açın ve "<advanceGraphics>" bölümünü bulana kadar aşağı kaydırı
"<API>kSettingAPI_Vulkan</API>" satırında, "Vulkan" yazan yeri (tırnak işaretleri olmadan) "DX12" olarak değiştiri
Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve oyunu başlatın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mb
Arkadaşlar Sorunu Rockstar destekten yardım alarak düzelttim. Herkesin faydalanması için çözüm adımlarını buraya bırakıyorum.

Öncelikle bilgisayarınızın RDR2 için gereklen minimum sistem gereksinimlerini karşılayıp karşılamadığını ve sürücülerinizin güncel olup olmadığını kontrol edin.
Sorun devam ederse aşağıdaki adımlar sorununuzu çözmede yardımcı olacaktır:

Windows+R tuşlarına basın. %temp% yazın ve tüm geçici dosyaları silin.
Documents/Rockstar Games/Red Dead Redemption 2/Settings dizinine gidin.
"systems.xml" adlı dosyayı Notepad ile açın ve "<advanceGraphics>" bölümünü bulana kadar aşağı kaydırı
"<API>kSettingAPI_Vulkan</API>" satırında, "Vulkan" yazan yeri (tırnak işaretleri olmadan) "DX12" olarak değiştiri
Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve oyunu başlatın.
Bende DX12 seçiliydi, Notepad'de ilgili alana Vulkan yazdım sorun düzeldi. Teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,600
Üyeler
164,341
Son üye
Mustafakaraklnc
Top Bottom