sil yükle yarım saat sürmüyo zaten online girersem siler yüklerim de hikaye giricemBu yamayı kullanarak oyunu bitirdim sorunsuz şekilde. Sadece online kısımda yamayı kullanmamaya dikkat edin. Ben ban riskinden dolayı önce oyun dosyalarını doğruladım, sonra yama dosyalarını sildim, en son emin olamayıp oyunu silip tekrardan yüklemiştim.
RDR 2 | Sorunsuz Türkçe Yama | Final Sürüm (Ekim 2023)
Kurulum + oyun içi görüntüler içeren video: 13 Temmuz güncellemesiyle uyumlu. ✔️ Kutucuk ve Türkçe font hataları fixlendi.✔️ Elle çeviri yapılmış bir yamadır, bu sayede çok daha doğal ve gerçek çeviriler mevcut. ✔️ ⚠️ Her ihtimale karşı oyunla alakalı dosyalarınızı yedeklemeniz tavsiye...www.technopat.net
Bu yamayı kullanarak oyunu bitirdim sorunsuz şekilde. Sadece online kısımda yamayı kullanmamaya dikkat edin. Ben ban riskinden dolayı önce oyun dosyalarını doğruladım, sonra yama dosyalarını sildim, en son emin olamayıp oyunu silip tekrardan yüklemiştim.
RDR 2 | Sorunsuz Türkçe Yama | Final Sürüm (Ekim 2023)
Kurulum + oyun içi görüntüler içeren video: 13 Temmuz güncellemesiyle uyumlu. ✔️ Kutucuk ve Türkçe font hataları fixlendi.✔️ Elle çeviri yapılmış bir yamadır, bu sayede çok daha doğal ve gerçek çeviriler mevcut. ✔️ ⚠️ Her ihtimale karşı oyunla alakalı dosyalarınızı yedeklemeniz tavsiye...www.technopat.net