1Kenshii 80+ Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 50 Dahası Reaksiyon skoru 6 İsim Aziz Soykan 19 Temmuz 2024 #1 Oyuna türkçe yama attım kare sorunu var güncel bir yama öneriniz varmı yada bir çözümü varmıdır ?
GörkemW 80+ Silver Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 2,223 Dahası Reaksiyon skoru 664 İsim Görkem çetinkaya 19 Temmuz 2024 #2 1Kenshii yazmış: Oyuna türkçe yama attım kare sorunu var güncel bir yama öneriniz varmı yada bir çözümü varmıdır ? Devamı için tıklayın... Hocam bildigim kadariyla saglikli yok bi sitede oyuna girerken acilan vardi
1Kenshii yazmış: Oyuna türkçe yama attım kare sorunu var güncel bir yama öneriniz varmı yada bir çözümü varmıdır ? Devamı için tıklayın... Hocam bildigim kadariyla saglikli yok bi sitede oyuna girerken acilan vardi
samaras00 80+ Silver Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 3,476 Dahası Reaksiyon skoru 1,454 Konum KAHRAMANMARAŞ İsim veli gok İlgilendiği Kategoriler TEKNOLOJİ 19 Temmuz 2024 #3 oyunun başlarında var ama biraz daha ilerleyince düzeliyor. bana öyle olmuştu.
Starlex 80+ Silver Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 2,248 19 Temmuz 2024 #4 1Kenshii yazmış: Oyuna türkçe yama attım kare sorunu var güncel bir yama öneriniz varmı yada bir çözümü varmıdır ? Devamı için tıklayın... Bi ara forumda yapay zeka ile dublajını yapmış bir eleman vardı hemen forumda konuyu sildiler ne olduysa youtube a attığı tanıtım filminide bi göz gezdirmiştim bayaa başarılıydı keşke forumda konu geri gelsede önersem
1Kenshii yazmış: Oyuna türkçe yama attım kare sorunu var güncel bir yama öneriniz varmı yada bir çözümü varmıdır ? Devamı için tıklayın... Bi ara forumda yapay zeka ile dublajını yapmış bir eleman vardı hemen forumda konuyu sildiler ne olduysa youtube a attığı tanıtım filminide bi göz gezdirmiştim bayaa başarılıydı keşke forumda konu geri gelsede önersem
1Kenshii 80+ Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 50 Dahası Reaksiyon skoru 6 İsim Aziz Soykan 19 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 GörkemW yazmış: Hocam bildigim kadariyla saglikli yok bi sitede oyuna girerken acilan vardi Devamı için tıklayın... Hocam menüde felanda var oyun içi değil sadece
GörkemW yazmış: Hocam bildigim kadariyla saglikli yok bi sitede oyuna girerken acilan vardi Devamı için tıklayın... Hocam menüde felanda var oyun içi değil sadece
H Hamza Ural 80+ Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 99 Dahası Reaksiyon skoru 4 İsim Hamza Ural 15 Ağustos 2024 #6 1Kenshii yazmış: Hocam menüde felanda var oyun içi değil sadece Devamı için tıklayın... Cik gir yap benim yama da da bazi girislerimde oluyor cik gir yapiyorum duzeliyor
1Kenshii yazmış: Hocam menüde felanda var oyun içi değil sadece Devamı için tıklayın... Cik gir yap benim yama da da bazi girislerimde oluyor cik gir yapiyorum duzeliyor