Neler Yeni

Ready or not oynatacak hazır kasa önerisi

mysto16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa
Beyler ready or not oynamak istiyorum pc sistemlerinden ve donanımdan anlayan biri değilim o yüzden pc toplayamam tek istediğim şu oyunu oynamak onun için bana hazır sistem kasa önerisini yaparsanız sevinirim öğrenciyim uçuk olmasın

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
Beyler ready or not oynamak istiyorum pc sistemlerinden ve donanımdan anlayan biri değilim o yüzden pc toplayamam tek istediğim şu oyunu oynamak onun için bana hazır sistem kasa önerisini yaparsanız sevinirim öğrenciyim uçuk olmasın
Dostum bütçen neyse ona göre sistem bulabiliriz senin adına. Ready or not aşırı yüksek sistem isteyen bir oyun değil. Eğer düzgün bir bütçen varsa hayli hayli oynatacaktır dediğim gibi. Burada önemli olan kısım senin ne kadar bütçen var bunun için?

mysto16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim bütçem komik gelebilir ama 2-5 k arası

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Benim bütçem komik gelebilir ama 2-5 k arası
Tek tek toplaman lazım ikinci elde. Monitör falan dahil değildir umarım. Hevesinide kırmak istemem fakat bu bütçede alacağınız PC'de RoN oynamanız çok zor. 1060 falan toplanabilir belki, ama o da belki.

mysto16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tek tek toplaman lazım ikinci elde. Monitör falan dahil değildir umarım. Hevesinide kırmak istemem fakat bu bütçede alacağınız PC'de RoN oynamanız çok zor. 1060 falan toplanabilir belki, ama o da belki.
Farkındayım peki 10 k ya kadar öneri var mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ahmet
Ready or Not 2 aydır oynamıyorum ama en son oynadığında optimizasyon sorunları vardı. Bazı haritalarda falan anlık FPS dalgalanmaları yaşanıyordu ya da fena şekilde kasma oluyor.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Top Bottom