Beyler ready or not oynamak istiyorum pc sistemlerinden ve donanımdan anlayan biri değilim o yüzden pc toplayamam tek istediğim şu oyunu oynamak onun için bana hazır sistem kasa önerisini yaparsanız sevinirim öğrenciyim uçuk olmasın
Dostum bütçen neyse ona göre sistem bulabiliriz senin adına. Ready or not aşırı yüksek sistem isteyen bir oyun değil. Eğer düzgün bir bütçen varsa hayli hayli oynatacaktır dediğim gibi. Burada önemli olan kısım senin ne kadar bütçen var bunun için?Beyler ready or not oynamak istiyorum pc sistemlerinden ve donanımdan anlayan biri değilim o yüzden pc toplayamam tek istediğim şu oyunu oynamak onun için bana hazır sistem kasa önerisini yaparsanız sevinirim öğrenciyim uçuk olmasın
Tek tek toplaman lazım ikinci elde. Monitör falan dahil değildir umarım. Hevesinide kırmak istemem fakat bu bütçede alacağınız PC'de RoN oynamanız çok zor. 1060 falan toplanabilir belki, ama o da belki.Benim bütçem komik gelebilir ama 2-5 k arası
Farkındayım peki 10 k ya kadar öneri var mıTek tek toplaman lazım ikinci elde. Monitör falan dahil değildir umarım. Hevesinide kırmak istemem fakat bu bütçede alacağınız PC'de RoN oynamanız çok zor. 1060 falan toplanabilir belki, ama o da belki.
Hocam ikinci elde 10k'ya zorlasak Rx 6600, onun dışında 2060 veya 1660 ti/s sistem çıkartırız.Farkındayım peki 10 k ya kadar öneri var mı