Neler Yeni

Realme GT Pro 2 Kılıf Ve Koruyucu Hakkında

wruno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Onur Dogan
Arkadaslar telefonu 2-3 gundur kullanıyorum bi problem yok fakat kılıfı cok tedirgin ediyor beni. cok kaygan, eski telefonumda (redmi note 8) bi silikon kılıf vardı yere dik bir sekilde tutsam bile telefon dusmuyor bildigin elime yapısır gibiydi. telefonda yeni satısta oldugundan internette kılıf bulamadım. geçicide olsa herhangi bir islem yaparak buna çözüm bulabilirmiyim? önerilerinizi bekliyorum. birde bu telefonun ustunde gelen camın ustunde koruyucu cam gibi bisey var. kimisi sadece toz icin demiş kimisi normal koruyucu cam demiş. bunu degistirmek gerekirmi yoksa kullanılırmı bu sekilde. simdiden tesekkurler.

melidoas6

80+ Silver
Bence nano cam taktır o kadar para vermişsin şu telefonların arkasına yapışan tutmaçlardanda alabilirsin

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Arkadaslar telefonu 2-3 gundur kullanıyorum bi problem yok fakat kılıfı cok tedirgin ediyor beni. cok kaygan, eski telefonumda (redmi note 8) bi silikon kılıf vardı yere dik bir sekilde tutsam bile telefon dusmuyor bildigin elime yapısır gibiydi. telefonda yeni satısta oldugundan internette kılıf bulamadım. geçicide olsa herhangi bir islem yaparak buna çözüm bulabilirmiyim? önerilerinizi bekliyorum. birde bu telefonun ustunde gelen camın ustunde koruyucu cam gibi bisey var. kimisi sadece toz icin demiş kimisi normal koruyucu cam demiş. bunu degistirmek gerekirmi yoksa kullanılırmı bu sekilde. simdiden tesekkurler.
aliexpress'den alabilirsin o sitede bulursun senin telefona kırılmaz cam , kılıfı falan

wruno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Onur Dogan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aliexpress'den alabilirsin o sitede bulursun senin telefona kırılmaz cam , kılıfı falan
baktım oralarada yeni oldugundan dolayı telefonun ismi altında satılan kılıf/cam 1-2 tane ya var ya yok. satılan kılıflarında malzemesini begenmedim dolayısıyla alabilecegim bir urun yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

gerçi telefon yeni cıkmadı ama bilmiyorum belkide ben yanlıs arattım

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
baktım oralarada yeni oldugundan dolayı telefonun ismi altında satılan kılıf/cam 1-2 tane ya var ya yok. satılan kılıflarında malzemesini begenmedim dolayısıyla alabilecegim bir urun yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

gerçi telefon yeni cıkmadı ama bilmiyorum belkide ben yanlıs arattım
yanlis arastirmamaya dikkat eden modelini adini herşeyini yazdigindan emin ol ben geçen babama kılıf buldum aliexpressten telefonu : tecno pova 4 lg7n hem yeni marka hemde yeni telefon ama yine vardi bir kaç tane guzel kilif

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,940
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Babamda yd telefon kullandigindan uygun kilif koruyucu bulamiyor (oneplus 10 pro)amazon ydna bak orada oluyor koruyucuyu benzer ekrana sahip telefonlarinkini takarak cozebilirsin (samsung note seriside kavisli oldugu icin ona ait koruyucu taktik biz)

HarryM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak Aydar
Bende aynı dertten sıkıntı çekiyorum şuan, telefon için koruyucu ekran yok resmen. Amazonda var 2 tane filan :I , o da ithalat ve kargo parası ekstra çıkıyo falan.

Top Bottom