Yardım Realtek Audio 6.0.9350.1 Driver'ı Lazım (AÇIKLAMAYI OKUYUN LÜTFEN)

BeroGreen

80+
Reaksiyon skoru
54
Cihaz resmi sitesinde ALC287 olarak geçiyor öncelikle. Şimdi benim laptopta mic ile ilgili ağır problemler yaşanıyordu, servise gittiğinde bunlar haberim olmadan formatlayım Win11 Home kurup gönderdiler bana (ben Win11 Pro KMS aktivasyon) kullanıyordum. Bunlar gönderince sorun yaşamadım ve yazılımın sürümü 6.0.9350.1 idi. Ben bu sürüme ulaşamıyorum. .cab uzantılı dosyalardan paylaşıyorlar ve kurulumunu yapamıyorum. Bana bunun setuplı hali lazım, ya da siz söyleyin nasıl bu sürüme döneceğim? Mic ile yaşadığım sorunlar tekrar baş göstermeye başladı. Yarın Win10 döneceğim stabil olduğu için, sizce mantıklı mı sürümümü değiştirmek? Yardımınızı bekliyorum. Şu anda ürünün kendi sitesinde verdiği sürücü yüklü. Ekte yer verdim.
1707065117536.png

@BeroGreen kanka çözüm buldunmu benimde mikrofonlu kulaklığımın mici çalışmıyo
Dostum pazartesi günü Win10 döndüm. Win10 dönmek problemlerimi çözdü desem yanlış olmaz gerçekten. Omegle veya Insta aramalarda (tarayıcıdan) mic kullanılınca sesler gidiyordu, çözüldü. Şu an test edemediğim bir problem kaldı: kulaklık mic'inden PC'ninkine geçişten sonra PC'nin mic'i cortlayacak mı problemi. Win11deysen win10 dönmeni şiddetle tavsiye ediyorum.

Dostum pazartesi günü Win10 döndüm. Win10 dönmek problemlerimi çözdü desem yanlış olmaz gerçekten. Omegle veya Insta aramalarda (tarayıcıdan) mic kullanılınca sesler gidiyordu, çözüldü. Şu an test edemediğim bir problem kaldı: kulaklık mic'inden PC'ninkine geçişten sonra PC'nin mic'i cortlayacak mı problemi. Win11deysen win10 dönmeni şiddetle tavsiye ediyorum.
zaten win10 ;) olmuyo

Geri