Rdr2 alınır alacağın 3 oyunun toplamından daha çok keyif verir ama oyun zevkine de bağlıArkadaşlar ilk defa steam hesabımda 120 TL var. Fastpay sayesinde. Oyuna fazla para veren vermeyi seven biri değilim. Aile baskısı yüzünden.
120 TL'ye en az 3 oyun alabilirim indirimlerde.
Yoksa sizce direkt bunu mu almalıyım?
Eğer hikayesini oynamadıysan kesinlikle oynamalısın. Ben korsan oynadım ama para verme lüksüm olsaydı kesinlikle alırdım.Arkadaşlar ilk defa steam hesabımda 120 TL var. Fastpay sayesinde. Oyuna fazla para veren vermeyi seven biri değilim. Aile baskısı yüzünden.
Direkt bunu al bence.Arkadaşlar ilk defa steam hesabımda 120 TL var. Fastpay sayesinde. Oyuna fazla para veren vermeyi seven biri değilim. Aile baskısı yüzünden.
Hocam alternatif önerim yok fazla bilmiyorum.Arkadaşlar ilk defa steam hesabımda 120 TL var. Fastpay sayesinde. Oyuna fazla para veren vermeyi seven biri değilim. Aile baskısı yüzünden.
Dediğim gibi kişiden kişiye değişir ama bence çok sağlam oyun. Spoiler yememeye çalış.O kadar diyonuz yani?
Fastpay üzerinden kart ekleme sorunu yaşadınız mı?Fastpay sağolsun bende cyberpunk ile fifa 22 yapıştırdım 120 TL daha kaldı epicden rdr2 almıştım daha önce oyun arıyorum kaç gündür