Red Dead Redemption 2 indirmek!

RİÇES

80+
Reaksiyon skoru
37
Merhaba merak ediyorum da acaba RDR2 yi ücretsiz bir şekilde indirebileceğimiz bir site falan var mı geçen gün steamunlock dan indirdim ama kurulumda hata verdi böyle bir şey var mı ?

Korsan yasak forumda

bende bir tane steam hesabı var ama internete bağlanıp girince bazen atıyor çok kişi olduğu için hesapta istersen verebilirim

Merhaba merak ediyorum da acaba RDR2 yi ücretsiz bir şekilde indirebileceğimiz bir site falan var mı geçen gün steamunlock dan indirdim ama kurulumda hata verdi böyle bir şey var mı ?
Forumda korsan önermek yasak korsan riskli iş virüs bulaşadabilir bulasmayadabilir en güvenli site denilen yerler bile başka crack gruplarının crackleriji kullandığı için onlarda da virüs cikabiliyo eğer 150liran varsa indirimde satın al çünkü gerçekten değer bir oyun ayrıca oyunu 100saat oynadıktan sonra bir bölümde takılıp gecemezsen çok sinir bozucu olur senin için bazı korsanlarda bir görevde takılı kalabiliyo oyun

Steam ortak hesaplar oluyor 30 TL'ye felan online giremiyorsun ama

Yasal olarak ücretsiz indirebileceğin bir yer yok, oyun ücretli.

8tlye alıon prime gaming orada pubg şeyi var onu alıyon pubg yüklüyon oradan her ay 30tl beleşten geliyo

Warez paylaşım yasaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,845
Üyeler
174,788
Son üye
Ugurgngr
Geri