Forumda korsan önermek yasak korsan riskli iş virüs bulaşadabilir bulasmayadabilir en güvenli site denilen yerler bile başka crack gruplarının crackleriji kullandığı için onlarda da virüs cikabiliyo eğer 150liran varsa indirimde satın al çünkü gerçekten değer bir oyun ayrıca oyunu 100saat oynadıktan sonra bir bölümde takılıp gecemezsen çok sinir bozucu olur senin için bazı korsanlarda bir görevde takılı kalabiliyo oyunMerhaba merak ediyorum da acaba RDR2 yi ücretsiz bir şekilde indirebileceğimiz bir site falan var mı geçen gün steamunlock dan indirdim ama kurulumda hata verdi böyle bir şey var mı ?
Hocam çok iyi olur valla 300 TL ya az değilbende bir tane steam hesabı var ama internete bağlanıp girince bazen atıyor çok kişi olduğu için hesapta istersen verebilirim
Sık sık indirime giriyor, 150TL gayet makul bir fiyat RDR2 için.Hocam çok iyi olur valla 300 TL ya az değil![]()
Steam ortak hesaplar oluyor 30 TL'ye felan online giremiyorsun amaMerhaba merak ediyorum da acaba RDR2 yi ücretsiz bir şekilde indirebileceğimiz bir site falan var mı geçen gün steamunlock dan indirdim ama kurulumda hata verdi böyle bir şey var mı ?
8tlye alıon prime gaming orada pubg şeyi var onu alıyon pubg yüklüyon oradan her ay 30tl beleşten geliyoMerhaba merak ediyorum da acaba RDR2 yi ücretsiz bir şekilde indirebileceğimiz bir site falan var mı geçen gün steamunlock dan indirdim ama kurulumda hata verdi böyle bir şey var mı ?