Neler Yeni

Red Dead Redemption 2 Türkçe yama

Reaksiyon skoru
262
Merhaba arkadaşlar az önce RDR 2 aldım Türkçe yama yapmam lazım ama sanırım steam başarımlarını etkiliyormuş bunun önüne nasıl geçebilirim ? Kısaca tüm oyunlar için de geçerli başarımları etkilemeden nasıl Türkçe yama yaparım ?

Başarımları falan etkilemiyor ne alaka? Bende etkilemedi, ilk defa duydum bunu.

Merhaba arkadaşlar az önce RDR 2 aldım Türkçe yama yapmam lazım ama sanırım steam başarımlarını etkiliyormuş bunun önüne nasıl geçebilirim ? Kısaca tüm oyunlar için de geçerli başarımları etkilemeden nasıl Türkçe yama yaparım ?
ben etkilemez diye düşünüyorum ama illa başarım istiyorsam sam picker indirebilirsin

ben etkilemez diye düşünüyorum ama illa başarım istiyorsam sam picker indirebilirsin
Bu başarımlar tam olarak ne işe yarıyor olmaması problem değilse hiç önemi yok benim için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başarımları falan etkilemiyor ne alaka? Bende etkilemedi, ilk defa duydum bunu.

1-2 yerde dosyalarla oynandığı için etkiler diye okumuştum bilgisizim :D

Bu başarımlar tam olarak ne işe yarıyor olmaması problem değilse hiç önemi yok benim için

başarımların pek bir amacı yok steamde oyun ilerlemesi bölümü ve başarım vitrirnine başarımların sembollerini koyabilirsin zaten başarımları acmak kolay sam picker indirirsen tek tek acabiliyorsun

Basarimlar hiç birşeye yaramıyor. Sadece profilinde gözüküyor. Önemsiz. Örneğin 10 tane adam öldürünce sana seri katil başarımı veriyor gibi. Bu örnekti.

Anladım o zaman hiç gerek yok umursamıyorum teşekkürler
Bir de aklında bulunsun. Türkçe yamayı kurduktan sonra Online'a girme. Hikaye kısmını bitir, yamayı kaldır ondan sonra Online'a başla. Çünkü 3. parti yazılımlarla online oynamak sıkıntı yaratabilir.

Bir de aklında bulunsun. Türkçe yamayı kurduktan sonra Online'a girme. Hikaye kısmını bitir, yamayı kaldır ondan sonra Online'a başla. Çünkü 3. parti yazılımlarla online oynamak sıkıntı yaratabilir.
Evet onu az önce paylaştığınız Technopat linkinden de okumuştum dikkat ederim. Yine de bu ayrıntıyı da paylaştığınız için teşekkürler

Geri