The Semih 80+ Gold Katılım 10 Mart 2023 Mesajlar 5,960 Bugün, 00:47 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Schiffsjunge yazmış: hocam bende desteklenmiyor diyor? Devamı için tıklayın... DDU programı ile eski sürücüyü komple silip herşeyi en baştan kurdum bende öyle geldi destekler.
Schiffsjunge yazmış: hocam bende desteklenmiyor diyor? Devamı için tıklayın... DDU programı ile eski sürücüyü komple silip herşeyi en baştan kurdum bende öyle geldi destekler.
S Schiffsjunge 80+ Katılım 21 Kasım 2023 Mesajlar 164 Dahası Reaksiyon skoru 36 İsim Yasin Sarıca Bugün, 00:47 #15 eyvallah hocam denicem simdi
The Semih 80+ Gold Katılım 10 Mart 2023 Mesajlar 5,960 Bugün, 01:23 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 SerdarT35 yazmış: İkincisi karanlık diye daha iyi geldi, aynı ışıkta çekmen gerekiyordu. Devamı için tıklayın... Yeni resimler koydum kanka yenile istersen hızlıca değiştiriyom oyunda hava durumu çok hızlı değişiyor.
SerdarT35 yazmış: İkincisi karanlık diye daha iyi geldi, aynı ışıkta çekmen gerekiyordu. Devamı için tıklayın... Yeni resimler koydum kanka yenile istersen hızlıca değiştiriyom oyunda hava durumu çok hızlı değişiyor.