Simgeleri açmayı denedin mi?L Harfine bastığımda güzel yan görevler geliyor. soygun vesaire. ama haritada bunları göremiyorum. bu görevleri seçmenin bir yolu falan var mı.
Haritayı aç, sonra sağ altta da yazıyor olması lazım simgelerin nasıl açılacağı bende uzun zamandır oynamadım ama M veya Z diye hatırlıyorum.Nereden nasıl yapacağım bir söyleyebilir misiniz hocam?
B'ye basıp çantana gir. Okunmayan şeyleri açıp oku. Görevler haritada o şekilde de belirebilir.Nereden nasıl yapacağım bir söyleyebilir misiniz hocam?
Şimdi açtım baktım da maalesef yine görünmüyorHaritayı aç, sonra sağ altta da yazıyor olması lazım simgelerin nasıl açılacağı bende uzun zamandır oynamadım ama M veya Z diye hatırlıyorum.
Bunu yeni öğrendim. hemen bakıyorum hocamB'ye basıp çantana gir. Okunmayan şeyleri açıp oku. Görevler haritada o şekilde de belirebilir.
Hiçbirini okumamışım neredeyse. tamamdır sanırım bunlar. Teşekkür ederim hocam <3B'ye basıp çantana gir. Okunmayan şeyleri açıp oku. Görevler haritada o şekilde de belirebilir.
Postaneye gidip, suçlarının bedeli ödemelisin veya birkaç gün sonra aranmanız kendiliğinden geçer.bende %19 tamamladım görev yok haritanın sağ altta bir bölge var görev orda ama aranıyorum postaneye gidince çıkmıyor nasıl yapacağım bilen varmı
ödedim ama başka aranma gözükmüyo map te kırmızı alan varPostaneye gidip, suçlarının bedeli ödemelisin veya birkaç gün sonra aranmanız kendiliğinden geçer.
O zaman bir kaç gün geçsin öyle geçer.ödedim ama başka aranma gözükmüyo map te kırmızı alan var