Destek sayfasından mail at.
ttps://www.epicgames.com/help/tr/contact-us
evet sildim bişi değişmedibaşlatıcının ön belleğini temizlemeyi denedin mi %localappdata% dan
oyunu kurdugun sürücü ile epic in olduğu sürücüler farklımı ?evet sildim bişi değişmedi
farklı epic c de rdr e deoyunu kurdugun sürücü ile epic in olduğu sürücüler farklımı ?
muhtemelen farkı sürücülerde olduğu için olabilir onun bi ayari vardi çünkü epic games deki rdr 2 rockstar launcherdan başlatiyor oyunufarklı epic c de rdr e de
sanmıyorum ya bir sürü oyun car hepsi farklı yerlerrde o zaman onlarda açılmaz rock star sil yükle yaptım yine olmuyo tr yama dan sonra bişi oldu oyunamuhtemelen farkı sürücülerde olduğu için olabilir onun bi ayari vardi çünkü epic games deki rdr 2 rockstar launcherdan başlatiyor oyunu
sanmıyorum ya bir sürü oyun car hepsi farklı yerlerrde o zaman onlarda açılmaz rock star sil yükle yaptım yine olmuyo tr yama dan sonra bişi oldu oyuna
başardım kanka epic le alakalıymış dosya konumundan yönetici olarak çalıştır yaptım uyumluluktan düzeldimuhtemelen farkı sürücülerde olduğu için olabilir onun bi ayari vardi çünkü epic games deki rdr 2 rockstar launcherdan başlatiyor oyunu