Neler Yeni

Red switch klavye önerisi 400tl

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,693
İsim
misfit
hayır hocam benimki 2021 türkçe q incehesapdan almıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:

isterseniz foto atabilirim
O zaman ben fazla şanslıymışım hocam 😀 Gördüğüm kadarıyla 2020'ler kronik deniyordu.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı

Keptın

80+ Silver
Ne yasağı? Ürün kalitesi ne olduğu belli değil. Switch markası desen o da yok. Arkadaş alıp sorun yaşama oranı yüksek olan ürünü niye öneriyorsun ki?
Merak ediyorsan switch markasını mail atar sorarsın. Bu fiyat bazında cherry mx olmayacak heralde. Yorumu olan, markası bilinen, incelemesi olan bir ürün.
Ne bu agresiflik?
Ben kimsenin önerisine alıntılayıp uyarıda bulunmuyorum ama buna sürekli maruz kalıyorum. Günlük hayattaki ahlak bekçilerine benzetiyorum. Görmezden gel mesajımı çok basit, yanlışsa da raporlarsan mod bana uyarısını verir.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,693
İsim
misfit
Merak ediyorsan switch markasını mail atar sorarsın. Bu fiyat bazında cherry mx olmayacak heralde. Yorumu olan, markası bilinen, incelemesi olan bir ürün.

Ben kimsenin önerisine alıntılayıp uyarıda bulunmuyorum ama buna sürekli maruz kalıyorum. Günlük hayattaki ahlak bekçilerine benzetiyorum. Görmezden gel mesajımı çok basit, yanlışsa da raporlarsan mod bana uyarısını verir.
Ne olursa olsun üslubuna bozamazsın burası YouTube videosu yorumları değil.

LowRPM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
736
İsim
Enes Ersoy
Cherry MX olacak demiyorum. Hiçbir bilgisi yok? Marka zaten iyi bir markada değil. Ne olduğu bellisiz bir ürün.

Keptın

80+ Silver
Cherry MX olacak demiyorum. Hiçbir bilgisi yok? Marka zaten iyi bir markada değil. Ne olduğu bellisiz bir ürün.
Tamam kendi düşünceni kendine saklayabilir misin, bana göre belirli bir ürün

LowRPM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
736
İsim
Enes Ersoy
Tamam kendi düşünceni kendine saklayabilir misin, bana göre belirli bir ürün
Bana göresi falan yok bu ürünün. Belli standartları olur. Söyler misin hangi switch var? Kalitesi nasıl? Neyse, boşa çaba ediyorum. Konu sahibi anlamıştır umarım.

Keptın

80+ Silver
Bana göresi falan yok bu ürünün. Belli standartları olur. Söyler misin hangi switch var? Kalitesi nasıl? Neyse, boşa çaba ediyorum. Konu sahibi anlamıştır umarım.
Ön taraf metal, kaliteli arka plastik, rgb aydınlatma, kahverengi switch mevcut. Switch markası Contentmiş. Daha nasıl bir kalite standartı bekliyorsun?

LowRPM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
736
İsim
Enes Ersoy
Ön taraf metal, kaliteli arka plastik, rgb aydınlatma, kahverengi switch mevcut. Switch markası Contentmiş. Daha nasıl bir kalite standartı bekliyorsun?
Content switch markası bu bütçeye göre normal denebilir. Uzun kullanım testi olsaymış daha iyi olurmuş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emirfurkan Kaya

Kullanıyorum, memnunum tavsiye ediyorum.
Hocam çoğu sayfada önerdiler bunu ama sağda numlock tuşları yok galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.hepsiburada.com/rampage...?magaza=STAR+TEKNO&url_src=and-product-detail bu nasıldır alınır mı sizce

Son düzenleme:

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
735
İsim
Yunus
Top Bottom