200 tl daha ekleyip furylevel y1 al modüler bir klavye kullanmadım fiyatından dolayı satın alamadım .d ama çok güzel bir klavye olduğu kesinGamepower ogre var elimde. Değiştirmek istiyorum. Sıfır daha açmadım. Başka klavye alıcam.
Ben düşünürüm hocam var mı önerinİkinci el düşünür müsün?
neden satıyorsunuz?Ben CK530 V2 satabilirim. Bir ay kullanılmış. 900 lira.
Numpad bana çok lazım oluyor.neden satıyorsunuz?
Ck550 satan varsa takas edebiliriz.Numpad bana çok lazım oluyor.
Hocam kargo ve vergiyle ne kadara geliyorYurtdışı bakarsanız şunu önerebilirim. Fiyat performans olarak daha iyisi yok.
BlitzWolf® BW-KB2 Mekanik Klavye 87 Tuşlar Kablolu Klavye Gateron Optik Anahtar Çalışırken Değiştirilebilir RGB NKRO Type-C Oyun Klavye
Yalnızca US$85.99, en iyi BlitzWolf BW-KB2 Mekanik Klavye, hem oyuncular hem de daktilocular için mükemmel bir seçimdir. 87 tuş, Gateron Optik Anahtarlar, Çalışırken Değiştirilebilir RGB aydınlatma, NKRO Type-C bağlantı ve şık bir tasarıma sahip olan bu klavye, oyun ve yazma deneyiminizi...tr.banggood.com
Türkiye direkt posta seçeneğini seçeceksiniz, yeni üyeyseniz 70 TL'de indirim kuponu veriyor. Yaklaşık 770 TL'ye gelmesi lazım.Hocam kargo ve vergiyle ne kadara geliyor
Diğer tüm konularda bu klavyeyi önermişsiniz acaba nasıldır vergi olayı var mı 760TL görünüyor sepetteYurtdışı bakarsanız şunu önerebilirim. Fiyat performans olarak daha iyisi yok.
BlitzWolf® BW-KB2 Mekanik Klavye 87 Tuşlar Kablolu Klavye Gateron Optik Anahtar Çalışırken Değiştirilebilir RGB NKRO Type-C Oyun Klavye
Yalnızca US$85.99, en iyi BlitzWolf BW-KB2 Mekanik Klavye, hem oyuncular hem de daktilocular için mükemmel bir seçimdir. 87 tuş, Gateron Optik Anahtarlar, Çalışırken Değiştirilebilir RGB aydınlatma, NKRO Type-C bağlantı ve şık bir tasarıma sahip olan bu klavye, oyun ve yazma deneyiminizi...tr.banggood.com
Gateron hotswappable red switchleri var hocam. Yani kaliteli switche sahip. Sesi bir tık daha tiz diğer red switchlere göre ve çok güzel bir ses değil. Ama biraz lubing ile tok bir ses elde edilebiliyor. RGB Modları ve renkleri gayet güzel. Hafif yay sesi var sanırım. Ama o da bir süre sonra azalacaktır.Diğer tüm konularda bu klavyeyi önermişsiniz acaba nasıldır vergi olayı var mı 760TL görünüyor sepette