wszzrv
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Merhabalar internette gezinirken bir klavye buldum mekanik ve cok iyi gözüküyor fiyatıda uygun sizce nasıl alınır mı
normal klavyenin %60 boyutunda%60 nedir
yön tuşları, numpad ve F tuşları yok.%60 nedir
benimde cok hoşuma gitti bu klavye acaba bunu mu alsam yoksa biraz bekleyip w75 mi alsam ama w75 %75 oldugu için bilemiyorum %60 lar cok daha hosuma gidiyoyön tuşları, numpad ve F tuşları yok.
W75 hangi model? İhtiyacına göre al. %60 sorun olmuıyorsa küçük taşıması kolay masada az yer kaplar ama tuşlar arasında mesafe pek olmadığı için eli büyük olanlar sıkıntı yaşayabilir alışıncaya kadar.benimde cok hoşuma gitti bu klavye acaba bunu mu alsam yoksa biraz bekleyip w75 mi alsam ama w75 %75 oldugu için bilemiyorum %60 lar cok daha hosuma gidiyo
W75 hangi model? İhtiyacına göre al. %60 sorun olmuıyorsa küçük taşıması kolay masada az yer kaplar ama tuşlar arasında mesafe pek olmadığı için eli büyük olanlar sıkıntı yaşayabilir alışıncaya kadar.
Bende almayı düşünüyorum ama karar veremedimMerhabalar internette gezinirken bir klavye buldum mekanik ve cok iyi gözüküyor fiyatıda uygun sizce nasıl alınır mı
Havit KB884l ile arasında kaldım hangisini alsam karar veremedimCiddi manada aşırı iyi alalı bir hafta oluyor yeni switch vs aldım baya beğendim ben diyelimki alıcısına vs kaybettiniz Bluetooth 5.0 ile sıfır gecikme ile kullanabiliyorsunuz baya iyi bana kalırsa ışıkları vs
Kesinlikle k530proHavit KB884l ile arasında kaldım hangisini alsam karar veremedim