Neler Yeni

Android Redmi 9T güncelleme yaparsam kilitlenir mi ?

Hafiye

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yiğitcan
Merhabalar Öncelikle bir süre önce kendi telefonum arıza yaptı ve akrabadan bu telefonu aldım arızalı olarak ekranı değiştirdim ve açılır hale geldi ve öğrendim ki cihaz yurt dışı ve 2 güncellemesi var
ben bu cihazı güncellemek istiyorum fakat bildiim kadarıyla imei atılmış telefonları güncellersek ya donuyor ya kitleniyor fakat android 10da kalmış böyle ve güncellemek istiyorum ne yapmam lazım ?

Kemal.S

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kemal somuncu
kardesım bnde kacak kullanıyorum bnde update attım ama kapanmadı kapanabılır ama bu rıskı alabılırsın ıstersen

man a man

80+ Bronze
Bildiğim kadarıyla 9T modelinde direnç olduğu için kalıcı IMEI atılamıyor. Yazılım güncellemesi veya sıfırlama sonrası büyük ihtimal IMEI gider
1. ve 2. sim hattı bu yıl kullanılmadıysa 4 ay 1. sim 4 ay 2. sim yuvası şeklinde 8 ay kullanabilirsin sonra kapanır

Hafiye

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yiğitcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bildiğim kadarıyla 9T modelinde direnç olduğu için kalıcı IMEI atılamıyor. Yazılım güncellemesi veya sıfırlama sonrası büyük ihtimal IMEI gider
1. ve 2. sim hattı bu yıl kullanılmadıysa 4 ay 1. sim 4 ay 2. sim yuvası şeklinde 8 ay kullanabilirsin sonra kapanır
imei sorun değil güncelleme yaparsam kapanmasından korkuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

kardesım bnde kacak kullanıyorum bnde update attım ama kapanmadı kapanabılır ama bu rıskı alabılırsın ıstersen
aynı model değil mi değişiklik gösterebiliyor

wolfgang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Eren Ayaz
çöker cihaz açılmaz

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,442
İsim
Oğuz
Direnç değişme işlemi var. Direnç değişince kalıcı güncelleme veya sıfırlama yapılabilir.
Güncelleme yapmadan önce telefoncuya götürüp açtırması lazım anakartı.

Kemal.S

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kemal somuncu
imei sorun değil güncelleme yaparsam kapanmasından korkuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynı model değil mi değişiklik gösterebiliyor
hayır model farklı olabılır ama atan adam yazılımında saglamlık garantısı verdıyse cokmez
bende aynıse kılde attır dım ıstanbul ıcınde olan varsa mısafırım olup yazılımını attırabılırız

Top Bottom